NB I

Próbáltak megállítani minket, nem sikerült - Csertői Aurél

Döntetlennel zárult a Puskás Akadémia és a Paks mérkőzése a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának pénteki nyitányán.

Az eredmény azt jelenti, hogy a hazai csapat továbbra is nyeretlen - két döntetlenje és két veresége van -, a vendégegyüttes pedig a kapott gól nélkül megnyert három mérkőzés után elvesztette első pontjait a bajnokságban. A felcsútiak még nem győztek bajnoki mérkőzésen a Pancho Arénában. Az előző idényben kikaptak a Videotontól, a Győrtől és a Debrecentől, majd az új szezonban döntetlent játszottak a Péccsel és most a Pakssal. Pedig ezúttal vezetett Benczés Miklós együttese, sőt, a 68. perctől emberelőnyben játszott.

"Érthetetlen volt számomra, miért álltunk ennyire vissza emberelőnyben - értékelt a meccs után Benczés a Duna Tv-nek. -  Ki kellett volna jönni az ellenfél játékosaira. Így nem tudtuk kihasználni a létszámfölényes helyzetet, de ami ennél sokkal borzasztóbb, hogy a belső védőim olyan hibákat követtek el, amelyet nem tudtak kijavítani. Gyermeteg hibák, amelyek korábban is jellemzőek voltak. Az első félidőben a gólunk után voltak nagy helyzeteink, és a második játékrészben is egy, inkább azt éreztem, hogy visszaléptünk, és ezért elbuktunk két pontot."

Csertői Aurél, a paksiak mestere szerint játékosai hatalmas teljesítményt nyújtottak.

"Jókora düh szabadult fel bennem az egyenlítő gólunknál, hármat nyertünk sorozatban előtte, de ez a meccs sokkal többet ért ezeknél - értékelt Csertői. - Szenzációsan, megalkuvás nélkül fociztak a srácok, minden terhet a vállukra vettek, végigbrusztolták a meccset, hatalmas teljesítményt nyújtottak. Próbáltak megállítani minket, nem sikerült. Jogtalan kiállítás, jogtalan akármi. Ez sokkal több erőt adhat a három pontnál."

[1732217] 2014-08-15 19:00:00 Puskás Akadémia - Paksx;