Átigazolás

Navas a Real Madridhoz szerződött - hivatalos

Keylor Navas a Real Madridnál folytatja pályafutását, a Costa Rica-i kapus a Levantétól érkezik.

Navas a Real Madridnál folytatja - fotó: realmadrid.com

A világbajnokság óta pletykáltak róla, éppen ezért nem volt meglepő, hogy a Real Madrid szerződtette Keylor Navast. A kapus remek teljesítményt nyújtott a Costa Rica-i válogatott hálója előtt a világbajnokságon, minden bizonnyal ezért került a Real célkeresztjébe. A királyi gárda vasárnap rövid közleményben jelentette be, hogy megállapodott a Levantéval, kifizette Navas 10 millió eurós kivásárlási árát. A kapus hat évre ír alá, kedden, 13 órakor mutatják őt be a Bernabéu Stadionban - előtte még orvosi vizsgálat vár rá.

Navas a Costa Rica-i Saprissa csapatában nevelkedett, és az Albacetében kezdte európai karrierjét, 2012-től szerepelt a Levantéban. A Costa Rica-i válogatottban 58 meccsen kapott lehetőséget. A Real Madridban alighanem Iker Casillas lesz a vetélytársa, Diego López minden bizonnyal távozik a csapattól. A hatharom.com korábban elemezte Casillas és López helyzetét.

Az AS olvasói örülhetnek, ugyanis a lap szavazásán Navas kapta a legtöbb voksot, őt akarták látni a Real Madrid kapuja előtt.