NB I

Carrillo elégedett, Dobos szerint nincs nagy gond

Joan Carrillo, a Videoton mestere elégedetten nyilatkozott csapata újabb háromgólos bajnoki sikere után, míg Dobos Barna, a Dunaújváros főnöke úgy vélte, nem feltétlenül a Vidi vagy más top csapatok ellen kell megszerezniük pontjaikat.

Joan Carrillo elégedett lehetett - fotó: vidi.hu

A Videoton az első félidőben 1-0-ra vezetett, végül 3-0-ra győzött. Joan Carrillo, a fehérvári csapat szakvezetője az egész csapattal elégedett volt. Nem véletlenül, két forduló után hibátlan teljesítménnyel és kapott gól nélkül állnak.

"Elégedett vagyok a hat ponttal és a hat rúgott góllal - értékelt Joan Carrillo, a Videoton mestere. - A Pápa elleni első meccsen 72 százalékban birtokoltuk a labdát, tíz emberrel is sok helyzetet dolgoztunk ki, míg ma, a Dunaújváros mellett két ellenfelünk is volt, a hőség és az ebből fakadó lassabb játék. Az első félidőben több technikai hibát is vétettünk, szóval van még munkánk, ugyanakkor 100 százalékosan elégedett vagyok a játékosok hozzáállással. Lehetnek olyan meccsek a jövőben, amikor két csatárral játszunk, hiszen két remek játékosról van szó Nikolics és Feczesin személyében. Az egész csapattal meg vagyok elégedve, öröm ezekkel a srácokkal dolgozni."

Dobos Barna, az újonc Dunaújváros trénere bevallotta, megpróbáltak támadólag fellépni, de ebből nem jöttek ki jól. Az újonc két fordulót követően pont nélkül áll.

"Gratulálok a Videoton FC-nek, megérdemelten nyert! - kezdte Dobos Barna, a Dunaújváros edzője. - Megpróbáltunk támadólag fellépni, de ebből nem jöttünk ki jól. Szerettünk volna pontot szerezni Székesfehérváron, sajnos nem sikerült. A vezetés megszerzése után már jobban játszhatta a játékát Vidi, a második gól után pedig még magabiztosabbak lett, mi pedig nem tudtunk váltani. Természetesen nem jó pont nélkül állni két forduló után, ugyanakkor nincs nagy probléma, leszünk ennél jobbak is. Ahogy már korábban elmondtam, nem feltétlenül a Vidi vagy más top csapatok ellen kell megszereznünk a pontjainkat."

[1732327] 2014-08-02 16:30:00 Videoton - Dunaújvárosx;