Átigazolás

Lampard a Manchester Citynél folytathatja

Habár Frank Lampard a New York Cityhez szerződött, de a tengerentúli bajnokságban márciusig nem lesz jelenése. Könnyen lehet, hogy addig a Manchester Citynél szerepel.

Lampard márciusig visszatérhet Angliába

Az amerikai MLS csak márciusban rajtol, addig számos alkalmazottja máshol vállalhat "állást". Köztük lehet Frank Lampard is, aki habár elhagyta a Chelsea-t, mégis visszatérhet Angliába. A The Guardian értesülése szerint a 36 éves játékost a Melbourne City és a Queens Park Rangers is vitte volna rövid távra, ám Lampard mindkét ajánlatra nemet mondott. Azonban a Manchester City menedzsere, Manuel Pellegrini is megkereste, és könnyen lehet, hogy Lampard megegyezik a chilei szakemberrel. Az átigazolás jókora meglepetést okozna Angliában, viszont szakmailag a Manchester City és Lampard is jól járna. A klub egy veterán játékossal erősödne, míg Lampard játékban lenne az MLS rajtjáig. A The Guardian úgy tudja, a City nem a csak a bajnoki-, hanem a BL-keretbe is regisztrálná őt.

A Manchester City jelenleg Minneapolisban, az Olimpiakosz elleni meccsre készül, kedden tér haza Angliába. A klub vezérei bíznak benne, hogy Lampard még a jövő vasárnapi, Arsenal elleni Community Shiled-meccs előtt csatlakozik a csapathoz. Lampard július 24-én írt alá a New York City FC-hez.

[1696412] 2014-08-02 21:00:00 Olimpiakosz - Manchester Cityx;