Átigazolás

Magyar csatárt vett az Ipswich Town - hivatalos

Az angol Championshipben szereplő Ipswich Town hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Borussia Dortmundtól Bajner Bálintot.

Az angol másodosztályú klub honlapja szerint Bajner egy plusz egy éves szerződést kötött a csapattal, amelynek színeiben felkészülési mérkőzésen már pályára is lépett. Minden bizonnyal nagy segítséget nyújtott a fiatal csatárnak, hogy két nappal ezelőtt csodálatos gólt szerzett a Southend elleni barátságos találkozón.

Bajner gólja 0:12-től

Bajner legutóbb a Borussia Dortmund második csapatánál futballozott, de mivel idén nyáron lejárt a szerződése a németekkel, ingyen távozhatott a csapattól. A 23 éves támadó pályafutása során megfordult már Angliában, Magyarországon, Olaszországban és Németországban, de kulcsszerepet eddig még egyetlen csapatában sem tudott kiharcolni magának. Az Ipswichnél viszont jók erre az esélyei, mivel a csapat menedzsmentje igen elégedett volt vele, így Mick McCarthy menedzser meg fogja neki adni a bizonyítási lehetőséget.

Az Ipswich következő mérkőzésére augusztus 2-án a Brisbane Roadon kerül sor, ahol a Leyton Orient lesz Bajnerék ellenfele.

[1781263] 2014-08-02 16:00:00 Leyton Orient - Ipswichx;
163931