Átigazolás

Filipe Luis a Chelsea-hez mehet, Ochoa az Atléticóhoz érkezhet

Sajtóhírek szerint közel áll az Atlético Madrid a balhátvéd Filipe Luis eladásához és a kapus Guillermo Ochoa leigazolásához.

Filipe Luis elhagyja az Atléticót?

A brazil Filipe Luis Diego Costát követheti a Chelsea-hez, ráadásul az angol sajtó szerint védőért igen magasnak számító 20 millió font körüli összegért. Ennyi ugyanis a balhátvéd szerződésében szereplő kivásárlási ár, amit a londoniak eddig nem akartak kifizetni, de úgy tűnik, José Mourinhónak annyira kell a játékos, hogy végül mégis ráállhatnak az üzletre.

A Kékeknél az utóbbi szezonban jórészt a jobblábas César Azpilicueta játszott a bal oldalon, miután kiszorította Ashley Cole-t, aki az idény végén el is hagyta a klubot, és a Romához igazolt.

Ugyanakkor érkező is lehet az Atléticónál, méghozzá a mexikói válogatott kapusa, Guillermo Ochoa személyében. A brazíliai világbajnokság egyik sztárjává előlépett hálóőrnek nincs csapata, így ingyen szerződtethetnék őt a Matracosok. Ő a szintén a Chelsea-hez kerülő, eddig a londoniaktól kölcsönben Madridban játszó Thibaut Courtois-t pótolhatja.