Sportfogadás

Tart a lendület, újabb nyertes hét a Protippben

  • hatharom.com

A hatharom.com PROTIPP rendszere már fél éve rendületlenül szállítja nektek a tippeket a legkülönfélébb sportágakból. Természetesen ajánlatainkat hétről hétre összesítjük, és statisztikákat készítünk teljesítményünkről, hogy pontosan lássuk, hogyan állunk fogadásainkkal.

Protippek - 27.hét
2014-06-30 00:00;2014-07-07 00:00;1;0
Így állunk 2014-ben
2014-01-01 00:00;2014-07-07 00:00;1;1

Ez történt a héten

A mögöttünk álló héten a tippmesterek 18 tippet adtak fel a Protipp rendszerbe, amelyek közül 10 bizonyult nyertes fogadásnak. Összesen 95 egységet tettek kockára, a profit pedig 9,42 egység lett, vagyis a 27. héten + 9,92%-s ROI-t sikerült elérni.

Így állunk az évben

Ami az egész éves teljesítményt illeti, idén eddig 716 tippet adtak fel a tippmestereket, amihez 50.98%-os találati arány párosult. Összesen 3504 egység lett kockára téve, a profit pedig 11.60 egység lett, ez pedig +0.33 %-os ROI-nak felel meg.

 

Amire fogadunk

Ahogyan azt már megszokhattátok, szinte minden sportágból kaphattatok tippet. Ezen a héten a focié és a teniszé volt a főszerep, hiszen Brazíliában világbajnokságot, Wimbledonban pedig Grand Slam-tornát rendeztek.
 

Keressük a hét tippjét

Mint minden heti összesítőben, ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban.

A leadott szavazataitok alapján a 26. hét legjobb hatharom.com-os tippje Cesc18 a Saville - Thiem wimbledoni férfi egyes mérkőzésre leadott Saville nyer fogadása lett, ami a tipp feladásának pillanatában 3.05-ös oddsot ért.

Nálad mi volt a 27. hét legjobb tippje?x;

 

Ismerd meg a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is, ahogyan legújabb tippmesterünk, steve94. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről,SEGÍTÜNK, használjuk együtt aPROTIPP RENDSZER-t!

Korábbi összesítések:

  1. Pluszban kezdtük az évet
  2. Hullámzó teljesítmény után elmaradt a profit
  3. Kár volt a hét elejéért
  4. Nem sikerült az előrelépés
  5. Jó formában a tippmesterek
  6. Újabb pluszos hét a Protippben
  7. Szívesen elfejtenénk a hétvégét
  8. Nekünk sikerült, ami a Barcának nem, nyertünk
  9. Profittal zártuk a februárt
  10. Szépen kaszáltak a tippmesterek
  11. Küzdelmes hetet zártak a tippmesterek
  12. Fortuna elengedte a tippmesterek kezét
  13. Balul sült el a hónap utolsó hete
  14. Visszataláltak a helyes útra a tippmesterek
  15. Alulról súrolták a nullát a tippmesterek
  16. Nagyon szép profitot hozott a húsvéti nyúl
  17. Nem sikerült megtartani a jó formát
  18. Ismét sikerült pluszban zárni a hetet
  19. Tartják jó formájukat a tippmesterek
  20. Elfogyott a lendület, elmaradt a profit
  21. Ezúttal a tippmesterek húzták a rövidebbet
  22. Ennél már csak jobb jöhet
  23. Megszakadt a rossz széria
  24. Kevés tipp, nagy meleg, nem nyertek a tippmesterek
  25. Tovább tart a júniusi rossz forma
  26. Erős hetet zártak a tippmesterek
vb-2014
  • Pro
    Cesc18
    2014. július 7., Hétfő 09:36

    Unknown | Tour de France, 3. szakasz

    2014. július 7., Hétfő 13:00
    • Ország:Ismeretlen
    • Fogadás típusa:Bármi más
    • Tipp:H2H: Greipel-Sagan: Greipel
    • Odds:1.53
    • Eddig éri meg:1.45
    • Tét:5
    • INDOKLÁS:

      Sík szakasszal folytatódik a Tour, klasszikus mezőnyhajrá várható, tehát a sprinterek napja lehet ez. Cavendish kiszállt a versenyből, így Kittel abszolút favorit az ilyen szakaszokon, mögötte pedig a dobogó második fokára honfitársa, Greipel a legsanszosabb. Jó formában van a Gorilla becenévre hallgató sprinter, és a csapata is kiváló munkát végzett az első szakaszon. Sprintelni akkor nem tudott, mert előtte buktak és feltartották. De erős csapat veszi körül, várhatóan a végén ezen a szakaszon is jó pozícióba hozzák majd. Sagan első számú célja a zöld trikó megszerzése, az ilyen klasszikus mezőnyhajráknál viszont nem számít favoritnak. Top 5-ben ott lehet, mert annyira van jó sprinter, de az meglepő lenne, ha a győzelemért harcolna. Általában az emberei egy ilyen etapon elfogynak, és más kerekéről kell hajrát indítania, tehát alapból hátrányból kezdi meg a sprintet. Vasárnap kemény szakasz volt, sokat kiadott magából, hogy pontokat szerezzen, meglepő, hogy nem tudott nyerni, sőt csak negyedik lett, viszont így is átvette a vezetést a pontversenyben. Greipel a második szakaszon csak lazított, a többi sprinterrel együtt erre a szakaszra tartalékoltak. Egy mezőnyhajránál kell a szerencse is, hiszen láthattuk az első napon is egy bukás átrendezheti az élmezőnyt, azonban, ha minden simán alakul, akkor Greipel jó eséllyel Sagan előtt végez, hiszen jobb sprinternek számít, pláne egy ilyen befutónál, ahol az utolsó fél km teljesen sík és egyenes lesz, vagyis a gyorsaság és az erő dönt, abból pedig a Gorillánál nincs hiány...

    • Eredmény:

      Greipel 23. -Sagan 2.