Átigazolás

Megkezdi a tárgyalásokat a Real és a Monaco Falcao ügyében

Spanyol sajtóinformációk szerint napokon belül tárgyalóasztalhoz ül a Real Madrid és a Monaco Radamel Falcao átigazolása miatt.

Falcao napról napra közelebb a Realhoz

Az As beszámolója szerint a kolumbiai csatár megállapodott Dmitrij Ribolovjevvel, a Monaco tulajdonosával arról, hogy ha a Real Madrid el akarja vinni, akkor az orosz milliárdos tárgyal a spanyolokkal. Ez a folyamat néhány napon belül elkezdődhet, miután nem hivatalos információk szerint Falcao már megállapodott a Blancókkal a transzfer személyes feltételeiről.

A spanyol médium szakírója azt is megemlítette, hogy a támadót a Manchester United is megkereste, ő azonban nem élt a lehetőséggel, ahogy korábban a Chelsea hívására is nemet mondott.

A Real már egy elismert fizioterapeuta véleményét is kikérte, aki korábban Cristiano Ronaldóval és a kosárlabdázó Pau Gasollal is dolgozott együtt.

"A térdszalagszakadása már tökéletesen meggyógyult, már csak az erőnlétét kell rendbe tenni" - jelentette ki a szakember.

Korábban felmerültek pletykák azzal kapcsolatban, hogy Cristiano Ronaldo nem örülne Falcao leigazolásának, de úgy tűnik, ez csak kacsa volt, vagy ha igaz is, Florentino Pérez, a Real elnöke nem törődik vele.