Bundesliga-totó

Drámai büntetőpárbaj után nyert a Hatharom.com!

Az Eurosport és a hatharom.com szervezésében ebben az évben is megrendezésre került a Bundesliga-totó játék, ahol olvasóink mellett a két szerkesztőség tagjai is megmérették magukat. A szerkesztőségi különversenyt az Eurosport magabiztos fölénnyel nyerte, ám a szezonzáró futballmérkőzésen a hatharom.com csapata diadalmaskodott.

Az elmúlt két évben a hatharom.com és azEurosport nagyszabású Bundesliga-totó játékra invitálta a német futball szerelmeseit. Örömmel jelentjük, hogy akárcsak csak a tavalyit, az idei játékot is sikeresen lebonyolítottuk, és örömmel konstatáltuk azt is, hogy ezúttal is több százan vettetek részt az értékes nyereményekért folyó versengésben.

Ami a hatharom.com és az Eurosport különversenyét illeti, a kommentátorok megvédték "címüket", és összesítettben kilenc ponttal felülkerekedtek szerkesztőségünk csapatán. Az izgalmas totószezont a megbeszéltek szerint egy barátságos futballmérkőzéssel zártuk le, melyet ezen a héten, egy fővárosi általános iskola műfüves pályáján rendeztünk meg.

A mérkőzés előtt átadásra kerültek a nyeremények is: a Bundesliga-totójáték összesített versenyének győztese drogbahun nevű felhasználónk lett, aki az általa megnevezett Bundesliga-csapat (Borussia Dortmund) teljes felszerelését vehette át.

A verseny kiírásának értelmében a két szerkesztőség tagjai a heti és összetett díjakra nem voltak  jogosultak, azonban a különverseny legjobbjai szerkesztőségenként egy-egy általuk választott mezt kaptak ajándékba, az abszolút győztes szerkesztő pedig egy egyedi kivitelezésű kupával gazdagodott.

Miután a nyertesek átvették nyereményeiket, következhetett a várva várt mérkőzés.

A megbeszéltek alapján 5+1-es felállásban, 3x20 perces meccset vívtunk az Eurosportosokkal. Az első harmadot a kommentátorok csapata kezdte jobban, az összeszokottságnak köszönhetően hamar előnybe is került, ám a hatharom.com nem hagyta magát és végül döntetlenre mentette az első játékrészt (2-2). A folytatásban már szerkesztőségünk dominált, ám hiába jutottunk kétszer is vezetéshez, az Eurosport kétszer is egalizálni tudott, így akárcsak az első 20 perc után, ezúttal is 2-2-t mutatott a nem létező eredményjelző. A döntés így az utolsó harmadra maradt, ám a rekkenő hőségben a csapatok koncentrációja ekkor már bizony alábbhagyott, így gólok helyett csak rengeteg kimaradt helyzetet könyvelhettünk el. Bár a hajrában felváltva forogtak veszélyben a kapuk, találat már egyik oldalon sem esett, így 60 perc játék után nem lehetett győztes hirdetni (4-4).

Mivel erővel mindkét csapat fogytán volt, ezért közös megegyezés alapján a hosszabbítást ezúttal mellőztük, és nyomban az idegölő hetes párbaj következett. Ahogy a nagyoknál, itt is öt-öt játékos állt a labda mögé, majd kapusunk parádéjának hála szerkesztőségünk 3-2 arányban megnyerte a szétlövést, ezzel pedig a mérkőzést is. Természetesen az eredményél is fontosabb, hogy jó hangulatban, sérülésmentesen telt a délután.

Terveink szerint a következő idényben is megrendezésre kerül a Bundesliga-totó játék, ahová természetesen ezúttal is minden kedves olvasónkat szeretettel várunk!

A meccsről készült galériánk megtekintéséhez kattinst a képre!