Sportfogadás

Nem tesszük ki az ablakba a májusi eredményeket

Mint azt tudjátok, november 18-án elindult a hatharom.com PROTIPP rendszerének éles üzeme, így a jövőben elsősorban kreditek ellenében juthattok hozzá a hatharom.com nyerő tippjeihez. Természetesen ezentúl is találkozhattok majd az oldalon elemzésekkel és tippajánlókkal, a teljesség kedvéért pedig továbbra is jelentkezünk heti és havi összesítő rovatunkkal.

Protippek - május
2014-05-01 00:00;2014-06-01 00:00;1;1
 
Eddigi összesítések - 2014
1. Profittal zártuk a januárt
2. Volt minek örülni a legrövidebb hónapban
3. Elmaradt a profit márciusban
4. Az év eddigi legjobb hónapját zártuk áprilisban

Ez történt májusban

A májusi hónapban a tippmesterek összesen 121 tippet adtak fel a Protipp rendszerébe, ami közül 55 fogadás bizonyult nyertesnek. Összesen 602 egység lett kockáztatva, ám ezúttal a profit elmaradt, mivel -28,72 egységet sikerült realizálni. Ez azt jelenti, hogy az év ötödik hónapjában -4,77%-os ROI-t könyvelhettünk el.

Amire fogadunk

Ahogy azt a hatharom.com-on már megszokhattátok, igen széles palettáról kínálnak tippeket a tippmesterek, ami áprilisban sem volt másképp, hiszen többek között labdarúgásból, európai és amerikai kosárlabdából, teniszből, jégkorongból, kézilabdából, vízilabdából, baseballból, valamint snookerből és kerékpárból is találkozhattatok tippekkel.

Elindult a PROTIPP-RENDSZER

A honlapunk legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről, segítünk, használjuk együtt aPROTIPP-RENDSZERT!

Miért válaszd a hatharom.com-ot?
- Itt kerülnek ki a legkorábban a legjobb tippek!
- A legmagasabb átlagoddson dolgozunk!
- Egy meccsre egy konkrét tippet adunk!
- Nem csak focira fogadunk!
- Az eredményeink visszakövethetőek!
- Itt nyerhetsz ingyen pénzt is a fogadásaidhoz!

Külön fel szeretnénk hívni a figyelmeteket saját fejlesztéseinkre: honlapunk idehaza egyedülálló, de nemzetközi viszonylatban is fajsúlyosnak számító statisztikai adatbázissal rendelkezik, melyből a csapatok mérkőzéseit, szerzett és kapott góljait, hazai és idegenbeli találkozóit, játékosaival kapcsolatos információit, és még számos érdekes dolgot megtudhattok. Ha kíváncsi vagy, mi mindent tudhatsz meg a világ futballjáról, akkor vess egy pillantást az eredmények aloldalunkra!

Ahogy azt már megszokhattátok, a hatharom.com-on ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket.

Júniusban 300 ezer forintnak megfelelő összegért szállhattok harcba, ehhez nem kell mást tennetek, csak minél helyesebben tippelnetek!

Tippjátékok aloldalon a különböző tippligák mellett megtalálhatjátok aTotó nevű játékunkat is, amelyben szintén értékes nyeremények várnak gazdára.