Bajnokok Ligája

Pepe nem, Diego Costa és Arda Turan ott lehet a kezdőben

A madridi székhelyű As.com szerint az esti Bajnokok Ligája döntőjében Diego Costa, Adra Turan és Sami Khedira is ott lehet a kezdőcsapatban.

Várható kezdőcsapatok az As szerint

Már csak néhány órát kell várni a 2014-es labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjéig, Lisszabonban a Real Madrid és az Atlético Madrid csatájára. Mindkét madridi csapat szurkolói izgulós napokon vannak túl, hiszen mindkét oldalon akadtak aggasztó hírek a játékoskeretet illetően.

A Real Madridban Xabi Alonso eltiltása miatt csak a lelátóról figyelheti az eseményeket, ám Cristiano Ronaldo és Gareth Bale sikeresen felépült, így mind a két sztárjátékos 100 százalékos állapotban várja a szombati finálét. A madridi As szerint a kezdőcsapatban kaphat helyet a szinte az egész tavaszi szezont kihagyó Sami Khedira, valamint a sérült Pepe helyére pedig a fiatal Raphael Varane kerülhet.

A Matracosoknál is volt ok az aggodalomra, hiszen a Barcelona elleni bajnoki döntőn Diego Costa és Arda Turan is sérülten hagyta el a pályát. Hétfőn még úgy álltak a dolgok, hogy a két meghatározó játékos nem tud segíteni csapatának, ám "péntek doktor" ezúttal is hatékony volt, és a hírek szerint a spanyol csatár és a török középpályás is ott lehet Simeone kezdőjében.

A Real Madrid-Atlético Madrid Bajnokok Ligája döntőről a hatharom.com szombaton élő szöveges tudósítással jelentkezik!

Szerinted ki nyeri meg idén a Bajnokok Ligáját?x;
[1689206] 2014-05-24 20:45:00 Real Madrid - Atlético Madridx;