Tenisz

Babos az utolsó selejtezőkörben vérzett el

  • Cesc18

Kiesett Babos Tímea a francia nyílt teniszbajnokság utolsó selejtezőkörében, miután 7:5, 6:2-es vereséget szenvedett az ukrán Maryna Zanevszka ellen.

A világranglista-100. Babos Tímea kétszettes vereséget szenvedett a Roland Garros selejtezőjének utolsó fordulójában a nála 39 hellyel hátrébb rangsorolt Maryna Zanevszka ellen. A 20 éves ukrán teniszező kezdte jobban a mérkőzést, kétszer is brékelőnyben volt, ám Babosnak mindkét alkalommal sikerült egyenlítenie. 5-5-nél a magyar játékos ismét elveszítette az adogatását, és innen már nem volt visszaút, Zanevszka megnyerte a nyitófelvonást. A második játszma szintén nem indult jól Babos számára, ugyanis hamar 3-1-es hátrányba került, ahonnan próbált kapaszkodni, de nem sikerült már visszajönnie a meccsbe. Az ukrán teniszező 1 óra 19 perc alatt 7:5, 6:2-es győzelmet aratott és feljutott a francia nyílt teniszbajnokság főtáblájára.

Babos az amerikai Varvara Lepchenko oldalán párosban még érdekelt lesz Párizsban.

Roland Garros, selejtező
Babos Tímea-Maryna Zanevszka: 5-7, 2-6
A május 25-én rajtoló Roland Garros minden játéknapjáról részletes előzetest olvashattoka hatharom.com-on, továbbá a tornára vonatkozó tippjeink a Protipp-rendszerünkben érhetőek el.