Sportfogadás

Az év eddigi legjobb hónapját zártuk áprilisban

  • hatharom.com

Mint azt tudjátok, november 18-án elindult a hatharom.com PROTIPP rendszerének éles üzeme, így a jövőben elsősorban kreditek ellenében juthattok hozzá a hatharom.com nyerő tippjeihez. Természetesen ezentúl is találkozhattok majd az oldalon elemzésekkel és tippajánlókkal, a teljesség kedvéért pedig továbbra is jelentkezünk heti és havi összesítő rovatunkkal.

PROTIPPEK - Április
2014-04-01 00:00;2014-05-01 00:00;1;1

Eddigi összesítések - 2014
1. Profittal zártuk a januárt
2. Volt minek örülni a legrövidebb hónapban
3. Elmaradt a profit márciusban

Ez történt áprilisban

Ahogy azt a hatharom.com-on már megszokhattátok, igen széles palettáról kínálnak tippeket a tippmesterek, ami áprilisban sem volt másképp, hiszen többek között labdarúgásból, európai és amerikai kosárlabdából, teniszből, jégkorongból, kézilabdából, vízilabdából, amerikai fociból, valamint snookerből és kerékpárból is találkozhattatok tippekkel.

A PROTIPP RENDSZER tippmesterei az év negyedik hónapjában 102 tippet adtak fel, és igen biztató, 54.90%-os találati arányt sikerült elérniük. Április hónapban 1.84-es átlagoddson dolgoztak a tippadók, így 496 egység kockáztatása mellett +42.09 egység profitot sikerült elérniük, ami igen-igen jónak számító +8.49%-os ROI-val párosult. Ez egyben azt is jelenti, hogy a 2014-es naptári év legeredményesebb hónapját produkálták a tippmesterek - reméljük a jövőben hasonló eredményeket várhatunk tőlük.

Elindult a PROTIPP-RENDSZER

A honlapunk legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről, segítünk, használjuk együtt aPROTIPP-RENDSZERT!

Miért válaszd a hatharom.com-ot?
- Itt kerülnek ki a legkorábban a legjobb tippek!
- A legmagasabb átlagoddson dolgozunk!
- Egy meccsre egy konkrét tippet adunk!
- Nem csak focira fogadunk!
- Az eredményeink visszakövethetőek!
- Itt nyerhetsz ingyen pénzt is a fogadásaidhoz!

Külön fel szeretnénk hívni a figyelmeteket saját fejlesztéseinkre: honlapunk idehaza egyedülálló, de nemzetközi viszonylatban is fajsúlyosnak számító statisztikai adatbázissal rendelkezik, melyből a csapatok mérkőzéseit, szerzett és kapott góljait, hazai és idegenbeli találkozóit, játékosaival kapcsolatos információit, és még számos érdekes dolgot megtudhattok. Ha kíváncsi vagy, mi mindent tudhatsz meg a világ futballjáról, akkor vess egy pillantást az eredmények aloldalunkra!

Ahogyan a tavalyi szezon során, úgy idén is összemérheted tudásodat az Eurosport kommentátoraival, illetve a hatharom.com szerkesztőivel népszerű totójátékunkban! Ha próbára szeretnéd tenni képességeidet, akkor mindenképpen érdemes indulnod az értékes nyereményekért! A részletekértkattints ide!

Ahogy azt már megszokhattátok, a hatharom.com-on ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket.

Májusban 400 ezer forintnak megfelelő összegért szállhattok harcba, ehhez nem kell mást tennetek, csak minél helyesebben tippelnetek!

Tippjátékok aloldalon a különböző tippligák mellett megtalálhatjátok aTotó nevű játékunkat is, amelyben szintén értékes nyeremények várnak gazdára.