Ferencváros

Van egy összeghatár, ami felett eladhatják az Albert Stadion nevét

A Ferencváros bejelentette, hogy a labdarúgcsapat új stadionjának üzemeltetője a Lagardere Unlimited Stadium Solutions Kft. lesz.

Augusztusban vehetik birtokba a játékosok és a szurkolók az új stadiont - Fotó: www.fradi.hu

"Az FTC az elmúlt napokban szerződést kötött Európa egyik legnagyobb médiakonszernjével, a Lagardere-csoporttal. Azért állapodtunk meg egy ilyen világcéggel, mert szeretnénk mindent megtenni azért, hogy a Fradi visszakerüljön az európai futball-elitbe. Célunk, hogy a legnagyobb hatékonysággal tudjuk kihasználni új stadionunkat, és ez stabilitást adjon a klubnak. A szerződés szerint a stadion üzemeltetésében, reklámfelületek eladásában, jegyértékesítésben, nemzetközi koncertek, konferenciák szervezésében, a futballcsapat támogatóinak felkutatásában segítenek, hogy a legelőnyösebb szerződéseket kössük meg. A tárgyalások másfél évig tartottak – három jelentős cég közül választottuk ki a Lagardere-t, amellyel tízéves szerződést kötöttünk rendkívül komoly feltételekkel. Olyan lehetőségeink lesznek ez által, amelyek stabilitást és nagy előrelépést jelentenek a Fradi életében" - közölte Kubatov Gábor elnök a klub szerdai sajtótájékoztatóján a fradi.hu beszámolója szerint.

Korábban az andris89 által hatharom.com-on vezetett Fradi-blogban olvashattatok arról, hogy a klub eladná az új stadion névhasználati jogát. Nos, úgy tűnik, erre valóban van esély. Kubatov Gábor ugyanis elmondta, bármennyire érzékeny terület is ez, fontosnak tartja, hogy az egyesület megőrizze a stabilitását, így van egy összeghatár, amely felett érdemes lenne elgondolkodniuk egy esetleges ajánlat elfogadásán.

Elhangzott a bejelentésen az is, hogy a mérkőzésekre a legolcsóbb jegyár 1800 forint lesz. A most pénteki, Kaposvár elleni találkozóra 1200 forintért váltható a legolcsóbb belépő.

A stadion Kubatov Gábor elmondása szerint májusra készül el, ezt követik majd a kötelező műszaki ellenőrzések és engedélyeztetési folyamatok, így a Ferencváros augusztustól fogadhatja új arénájában az ellenfeleket.

Fotó forrása: www.fradi.hu

[1609965] 2014-04-25 19:00:00 Ferencváros - Kaposvárx;