Bajnokok Ligája

Moyes Evra hibája miatt kesergett

A címvédő Bayern München a Manchester United legyőzésével jutott be szerdán a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

Elődöntőben a címvédő Bayern - Fotó: AFP

A bajor sztárcsapat 3-1-re megnyerte a hazai környezetben játszott visszavágót és 4-2-es összesítéssel masírozott be a legjobb négy közé.

"Remélem, csak egy évig leszünk távol a Bajnokok Ligájától. Újjáépítjük a csapatot és az lesz a célunk, hogy visszatérjünk ebbe a sorozatba" - nyilatkozta a lefújás után David Moyes. A skót menedzser arra utalt, hogy csapat a Premier League-ben nem fog BL-indulást érő helyen végezni.

"Nem szégyen a Bayerntől kikapni. Jól játszottunk, és megmutattuk, hogy rendelkezünk a kellő tulajdonságokkal" - folytatta Moyes, aki nagyon mérges volt a Bayern egyenlítő gólja miatt.

"Ha iskolás vagy, akkor el kell mondani neked, hogy nem kapsz gólt rögtön azután, hogy rúgsz egyet. Tapasztalt játékosaink voltak a pályán, akikek tisztában kellett lenniük ezzel - utalt Evra hibájára a Vörös Ördögök menedzsere. - Elégedett vagyok összességében a teljesítményünkkel, de a végén egy-két apró hiba a végünket jelentette."

"Nagyon-nagyon büszke vagyok a csapatomra. Mindig csak azt halljuk, hogy milyen könnyű volt megnyerni a bajnoki címet a Bundesligában és továbbra is magas szinten játszani, de korántsem az. A játékosaim ma kifutották a lelküket, nagyon keményen dolgoztak. Megérdemelik az elődöntőt" - adott gyors helyzetértékelést Pep Guardiola, a Bayern főnöke.

[1679353] 2014-04-09 20:45:00 Bayern München - Manchester Unitedx;
[1679353] 2014-04-09 20:45:00 Bayern München - Manchester Unitedx