Bajnokok Ligája

Adtunk két gólpasszt a Realnak - Klopp

A Real Madrid simán, 3-0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán, ezzel a királyiak félig az elődöntőben érezhetik magukat.

Ez már nem a tavalyi Dortmund - Fotó: AFP

"Ez az eredmény fantasztikus, nagy lépést tettünk az elődöntő felé. Pepe egészen elképesztő dolgokat művelt hátul, az eredményünk több mint megérdemelt, az egész csapat remekül dolgozott. Persze nem szabad elkapkodni a visszavágót, hiszen tavaly sem gondolta volna senki, hogy 4-1-re kikap Dortmundban a Madrid. Győzni megyünk a visszavágóra. Ángel nem érezte jól magát, de nekem mindig készen kell állnom. Szerettem volna megmutatni az embereknek és a mesternek, hogy bármilyen szisztémában megállom a helyem. Köszönöm a szurkolóknak a biztatást" - mondta Isco, aki a gyomorbántalmaktól szenvedő Di María helyét foglalta el a kezdőcsapatban, a bizalmat góllal hálálta meg.

"Gyakorlatilag adtunk két gólpasszt az ellenfélnek a második és harmadik találatuknál. Túl sok helyet hagytunk nekik, közel sem játszottunk olyan összhangban, mint szerettem volna. Persze tudtuk, hogy a világ egyik legjobb csapatával kellett felvennünk a versenyt" - értékelt Jürgen Klopp, a BVB trénere.

"Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel és a csapatom hozzáállásával. Nem úgy tűnt, hogy könnyű meccs lesz, de remekül  indítottunk. Igyekeztünk lassítani a játékot, mert a Dortmund kontrái nagyon veszélyesek. Ma minden kihívással megbirkózott a védelmünk" - dicsérte övéit Carlo Ancelotti, a Real vezetőedzője.

[1679340] 2014-04-02 20:45:00 Real Madrid - Borussia Dortmundx;
[1679340] 2014-04-02 20:45:00 Real Madrid - Borussia Dortmundx