Bundesliga

Még hat hétig nyerhettek szurkolói relikviákat!

  • hatharom.com

Az európai topbajnokságokkal egyetemben a Bundesliga is a véghajrához közeledik. A lényegi kérdés már réges-rég eldőlt, a BL-helyekért van még némi tülekedés. A hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-totójátéka viszont bőven tartogat izgalmakat!

Népszerű Bundesliga-totójátékunk immár második szezonját "tapossa", az Eurosport és ahatharom szervezésében. Olvasóink összemérhetik tudásukat a szakmabeliekkel, a legjobbak hetente értékes relikviákkal gazdagodhatnak, a főnyeremény pedig kedvenc Bundesliga-csapatotok felszerelésének legújabb kollekciója! Nézzük, hogyan áll a játék a véghajrá előtt olvasóinknál és a szerkesztőségek közötti különversenyben!

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A két szerkesztőség tagjai a heti és összetett díjakra nem jogosultak, azonban a különverseny legjobbjai szerkesztőségenként egy-egy általuk választott mezt kapnak a játék végén, az abszolút győztes szerkesztő vagy kommentátor pedig egy kupával gazdagodik.

A szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért játszhatnak.  Az Eurosportos kollégák rögtön az első fordulóban az élre álltak, és azóta csak egy-egy rövid időszakra engedték át a vezetést nekünk. A kommentátorok februárban építették ki tekintélyes előnyüket, volt, hogy 15 ponttal vezettek, az utóbbi két hétben sikerült faragnunk valamicskét hátrányunkon. Jelenleg kilenc egységgel vagyunk lemaradva. Természetesen mi a hatharom.com-nál nem adjuk fel, a hátralévő hat fordulóban a fordításra összpontosítunk. Bizakodásra ad okot, hogy az egyéni versenyben szinte végig mi visszük a prímet, hosszú hónapokig obivan61 uralta a mezőnyt, az 5. fordulóban th3PR0j3ct0r (hatharom), a 9. körben HBI (Eurosport) került mindössze egy-egy hét erejéig a dobogó legfelső fokára. A 26. fordulóban vette át a vezetést a szintén a mi csapatunkat erősítő sportinsider, ám nagyon szoros az élmezőny, az első három helyezettnek 58-58 pontja van a legjobb tíz szelvény alapján, és nem győzzük hangsúlyozni, az is számít, hogy ki tippel hamarabb!

 

A szerkesztőségi verseny állása:

Igazodva a német elsőosztályú bajnokság 2013/2014-es szezonjának kiírásához és fordulóihoz, összesen 34 totószelvényt publikálunk a hatharom.com oldalán. A Bundesliga-szelvényekre leadott tippeket összesítjük minden felhasználó vonatkozásában. Az eredményeket a következő linkeken követhetitek majd nyomon szelvényenként, illetve összesítve.

Minden fordulóban a legjobb tippelő nyereménye egy, a nyertes által választott Bundesliga-csapat szurkolói sálja. Emellett ha van telitalálatos szelvény, tulajdonosát egy általa választott Bundesliga-együttes mezével jutalmazzuk! Eddig hatszor ünnepelhettünk kilenc, azaz telitalálatos szelvényt. Először a hatodik fordulóban modistvan-nak gratulálhattunk, a 9. körben patrik943, a 10. fordulóban Panther, a 14. játéknapon FortunaRanger, a 20. körben MaYbeE, a 26. fordulóban Tapicska tippelte meg helyesen az összes bajnoki kimenetelét. A 14. fordulóban ráadásul öt darab telitalálatos volt, közülük időben FortunaRanger volt a leggyorsabb.

Az összetett versenyben a felhasználó által kitöltött összes Bundesliga-szelvény közül a 10 legtöbb találatot elért szelvény találatainak összegét vesszük számításba. Tehát aki az elején kimarad, az nem biztos, hogy lemarad! Jelenleg drogbahun vezet, ám a második helyezett dobosp-nek ugyanúgy 65 pontja van, a harmadik helyezett ultraviolabulldog és a negyedik imre73 pedig 64 egységgel állnak. Drogbahun kiegyensúlyozottan teljesít, ráadásul a heti totójátékunk összesített listáját is vezeti, ultraviolabulldog ott hatodik.

28 forduló után a legjobb 15 tippelő a legjobb tíz szelvény alapján:

Tippelni az egyes szelvényekre mindig az adott fordulóból először sorra kerülő mérkőzés kezdőrúgásáig tudsz, mindig a soron következő fordulóra! Érdemes minél hamarabb leadni a tippjeidet, mert holtverseny - azonos találatszám - esetén a korábban elküldött szelvény nyer. Ugyanez vonatkozik az összetett verseny végeredményére is.

A főnyeremény egy garnitúra a nyertes által választott Bundesliga-csapat felszereléséből (tartalma: mez, nadrág, melegítő, táska, sportszár, baseballsapka, sál)!

A szelvényt Ide kattintva töltheted ki! A részletes játékszabályzatot itt olvashatjátok el! Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Bundesliga-totóblogunkban minden héten beszámolunk a szerkesztőségi versenyről, összefoglaljuk az aktuális forduló eseményeit, és természetesen megnevezzük a heti győztest!

Mindenkinek jó játékot és sok sikert kívánunk!