Bajnokok Ligája

Diego Costa kihagyhatja a Barca elleni meccset

A hétfő esti edzésről idő előtt vonult be az öltözőbe az Atlético Madrid legnagyobb sztárja, akinek sérülése miatt erősen kérdésessé vált a játéka a Barcelona elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzésén.

Diego Costa borús tekintettel vonult az öltözőbe / independent.co.uk

A spanyol listavezető hétfő este jó hangulatban tartott edzést a Nou Campban, ám igen gyorsan borúsra fordult a hangulat, miután a gárda legnagyobb sztárjának számító Diego Costa alig 10 perc után kénytelen volt felhagyni a tréninggel. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyire súlyos a csatár sérülése, de Diego Simeone nem volt bizakodó a szereplését illetően. "Ha idő előtt abba kellett hagyni az edzést, az nem sok jót jelent" - mondta az argentin a spanyol TVE-nek.

A végleges döntést természetesen csak a mérkőzés kezdete előtt hozza majd meg az orvosi és a szakmai stáb, ám Simeone állítása szerint nem sok esélyt ad Costa pályára lépésére. Ugyanakkor sokan azt sem tartják kizártnak, hogy az Atlético ezzel a trükkel szeretné megzavarni a Barcelonát...

A brazil származású, de már spanyol válogatott Diego Costa 33 gólt szerzett idén az Atlético színeiben, a spanyol bajnokság góllövőlistáján szorosan ott lohol Cristiano Ronaldo nyomában, de a Bajnokok Ligájában is jól megy a csatárnak, hiszen öt meccsen hét gólt szerzett idáig.

A keddi találkozóra a bukmékerek átlagosan 1.50-es szorzót kínálnak a Barcelona győzelmére, és hat és félszeres pénzt az Atlético sikerére. A két csapat legutoljára a Nou Campban gól nélküli döntetlent játszott egymással, ám ezúttal mindkét csapat bombaformában várhatja a kedd esti találkozót, hiszen a Barcelona öt, az Atlético pedig hat győzelemből álló sorozatot tudhat magáénak.

Mit vársz a Barcelona - Atlético Madrid meccsen?x;
[1679338] 2014-04-01 20:45:00 Barcelona - Atlético Madridx
[1679338] 2014-04-01 20:45:00 Barcelona - Atlético Madridx;