NB I

Minden edző megrohad Pápán - Tóth Bálint

A Ferencváros szombaton 4-0-ra legyőzte a Pápát az OTP Bank Ligában. A vesztes vendégek vezetőedzője kőkemény kritikát fogalmazott meg játékosaival szemben.

"Minden edző megrohad Pápán - idézőjelben. Minden edzőt kirúgtak idő előtt. Azért, mert a játékosoknak mindegy. Majd jön a következő, majd azt is kirúgják. Ez általában a magyar játékosok mentalitása. Ez ellen nem lehet védekezni. Ha van harminc játékosom, akkor megy. Ez megvolt ősszel, gyönyörű szépen pöcköltem ki azokat, akik nem tették meg a magukét. Ennek az eredménye volt a 23 pont, a Magyar Kupa-továbbjutás meg a Ligakupa. De ahhoz bő keret kell. Egy ilyen létszámú kerettel három fronton... Most jön hozzánk Ligakupa-meccsre a Fradi... Még a fiatalokat sem tudom berakni, mert nincsenek" - mondta letörten Tóth Bálint az nsotv felvételének tanúsága szerint.

A Ferencváros trénere, Thomas Doll első bajnoki győzelmét aratta csapatával, így érthetően jóval boldogabban értékelt.

"Végre többször is eredményesek tudtunk lenni. Jól szervezett volt a csapat, jól osztottuk fel egymás között a területet, és a legmegfelelőbb pillanatokban értük el a góljainkat. Már az első gól előtt is sok helyzetet alakítottunk ki, de mostanában több időre van szükségünk ahhoz, hogy meglőjük az első találatunkat. Fontos volt mindannyiunk számára, hogy érezzük a győzelem ízét. Én is nagyon örülök, hogy megvan az első bajnoki sikerem. Nagyon sajnálom azonban a kapott sárga lapokat. Főleg David Mateosét, aki gólörömével nem tiszteletlen akart lenni, csupán várandós feleségének üzent. Sosem láttam még olyat, hogy ezért valaki sárga lapot kap. Remélem, a szövetség is úgy gondolja, hogy ezért senki nem érdemel büntetést. Végezetül nagyon köszönjük a szurkolóknak, hogy végig buzdítottak minket" - idézi a német szakembert a fradi.hu.

OTP Bank Liga
22. forduló:
INFO Ferencváros-Lombard Pápa Termál FC 4-0 (2-0)
Puskás Ferenc Stadion, 6000 néző, v.: Becséri
Gólszerzők: Leonardo (33., 11-esből), Böde (35.), Mateos Ramajo (53., 11-esből), Somália (75.)
Sárga lap: Busai (41.), Besic (45.), Mateos Ramajo (53.), illetve Sekour (32.), Tóth G. (39.), Présinger (52.), Griffiths (65.)
Ferencváros: Dibusz - Besic (Jovanovic, 62.), Mateos Ramajo, Pavlovic, Bönig - Somália, Gyömbér, Leonardo (Ugrai, 81.), Busai (Józsi, 62.), Holman - Böde.
Lombard Pápa Termál FC: Szűcs L. - Nagy S., Struhár, Csizmadia, Présinger - Eszlátyi (Maric, 74.), Tóth G., Kulcsár K. (Arsic, 62.), Sekour (Király, a szünetben), Németh M. - Griffiths.
[1609911] 2014-03-29 18:00:00 Ferencváros - Pápax;
144894