Real Madrid

Ramos és Di María is visszatérhet a kezdőbe

Szombat este a Rayo Vallecano együttesét fogadja a Santiago Bernabéu-ban a Real Madrid. A királyi gárda a szezon leggyengébb napjain van túl, ezért a középmezőnyben tartozó ellenfél ellen Ronaldóék önbizalomnövelő győzelemre törnek.

A Barcelona és a Sevilla ellen elszenvedett vereség miatt Carlo Ancelotti együttese elveszítette listavezető pozícióját a spanyol bajnokságban és immáron "csak" a tabella harmadik helyét foglalja el. A blancóknak nincs sok idejük az elmúlt napok eseményein rágódni, hiszen a hétvégén ismét bajnoki vár a csapatra, ráadásul a hét közepén Bajnokok Ligája-találkozó is vár Ronaldóékra.

A Rayo Vallecano személyében egy verhető ellenfél lesz a Real szombati ellenfele, ráadásul jó hír a király gárda szimpatizánsai számára, hogy a Barca ellen parádézó Ángel Di María és Sergio Ramos eltiltása is lejárt, így a hatharom.com szerint mind a ketten visszatérhetnek a kezdőbe.

[1506119] 2014-03-29 22:00:00 Real Madrid - Rayo Vallecanox

Minden jel arra utal, hogy Ancelotti a lehető legerősebb összeállításban küldi majd pályára övéit, a támadósorban Cristiano Ronaldo, Karim Benzema és Gareth Bale is helyet kaphat, míg a középpályán Xabi Alonso és Luka Modric szervezheti a játékot.

A hatharom.com olvasóinak 83 százaléka úgy véli, hogy a királyi gárda behúzza a győzelmet szombat este.

[1506119] 2014-03-29 22:00:00 Real Madrid - Rayo Vallecanox;