NB I

Gól nélkül zárt a Pécs és a Kecskemét

A Pécs hazai pályán 0-0-ás döntetlent játszott a Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján.

Óriási lendülettel kezdte az összecsapást a hazai csapat, amely az egész első félidőben jóval veszélyesebben futballozott, mint riválisa. A kecskemétiek elvétve jutottak csak el a pécsi tizenhatosig, miközben a hazaiak számos helyzetet puskáztak el. Fordulás után valamelyest magára talált a KTE, kiegyenlítettebbé vált a játék. Mindkét csapat igyekezett helyzeteket kialakítani, de ezeket egyik sem tudta kihasználni: a pécsiek a 75. percben egy szabálytalan gólig jutottak, a Kecskemétnek viszont még ez sem jött össze. A PMFC KTE elleni negatív statisztikája így nem változott: a baranyai alakulat változatlanul képtelen NB I-es találkozón, hazai pályán legyőzni a kecskemétieket.

OTP Bank Liga
22. forduló:
INFO PMFC-Matias - Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 0-0
Pécs, 1300 néző, v: Vad II
Sárga lap: Nagy J. (89.), illetve Karan (30.), Eninful (62.), Balázs Zs. (90.)
Pécs: Gőcze - Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl - Márkvárt, Horváth A., Koller (Bailo, 79.), Kővári (Rácz, 89.), Szatmári - Wittrédi (Pölöskey P., 61.).
Kecskemét: Poleksic - Póti, Karan, Varga R., Forró - Gréczi, Eninful, Savic (Nagy P., 63.), Vukasovic, Bebeto (Szécsi, 39.) - Pavicevic (Balázs Zs., a szünetben).
[1609905] 2014-03-29 16:00:00 Pécs - Kecskemétx;