Topligák

Lesújtott a Milan, Tévez duplázott, nem hibázott a Liverpool

A Milan váratlanul nyerni tudott Firenzében, Huszti Szabolcs végig pályán volt a Hannoverben, a Liverpool sorrendben hatodik bajnoki győzelmét aratta.

Balotelli szerezte a Milan második gólját - fotó: AFP

Németországban Huszti Szabolcs végig a pályán volt a Hannoverben, amely 3-1-re kikapott a Hoffenheim otthonában. A Bajnokok Ligája-helyekért küzdő csapatok közül a Leverkusen 3-1-re nyert Augsburgban, míg a Mönchengladbach 1-0-ra kikapott Frankfurtban.

Olaszországban az éllovas Juventus, Carlos Tévez duplájával verte a Parmát, a harmadik Napoli négyet vágott Cataniában, míg az utóbbi négy meccsén nyeretlen Milan váratlanul lesújtott a Fiorentinára. Alighanem ezzel a sikerrel megmentette edzői állását Clarence Seedorf.

Angliában a Liverpool sorrendben hatodik bajnoki meccsét nyerte meg, a Sunderlandet verte. Daniel Sturridge gólt szerzett és ez azt jelenti, hogy az 1963-64-es szezon után újra két, legalább 20 bajnoki találatig jutó játékosa van a Vörösöknek. Sturridge 20-nál, Luis Suárez pedig 28-nál gólnál jár, míg ötven évvel ezelőtt Roger Hunt 31, Ian St. John pedig 21 találatig jutott.

2014-03-26;47,54,55