La Liga

Ronaldo és Ramos is fizetni fog

Pénzbüntetésre számíthatnak a Real Madrid játékosai, miután a játékvezetőt kritizálták a Barcelona elleni rangadót követően.

Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos arra tettek utalásokat, hogy a bíró szándékosan, felsőbb utasításra hozott téves ítéleteket a vasárnap esti El Clásicón, amelyet a Barcelona nyert meg 4-3-ra.

Túl sokat reklamáltak - Fotó: AFP

Undiano Mallenco néhány centit tévedett a Real javára is, hiszen tizenegyest ítélt, amikor Dani Alves Ronaldót akasztotta a tizenhatos előtt egy lépéssel, ugyanakkor a madridi játékosok szerint a bíró sok rossz ítéletet hozott a meccs során, majd jogtalanul adott büntetőt a Barcelonának, amikor Neymar elesett Ramos szorításában. Utóbbi esetben a tévéfelvételek alapján is lehetetlen megállapítani, hogy összeért-e a két játékos lába, az ugyanakkor biztosnak tűnik, hogy a Ronaldo és Ramos pénzbüntetést kapnak majd.

Eltiltás állítólag nem fenyegeti őket - már természetesen azon felül, amit a hátvéd a piros lapjáért várhatóan kapni fog. Ez ellen egyébként fellebbez a Real Madrid, de épp a nehezen értelmezhető felvételek miatt lenne meglepő, ha a szövetség illetékesei szembemennének a bíró ítéletével.

Az El Clásico után a Real Madrid és az Atlético Madrid azonos pontszámmal állnak a tabella élén, a Barcelona pedig egy egység lemaradással követi őket. Szerdán a katalánok a Celtát fogadják, a Blancók Sevillába utaznak, míg a Matracosok a Granadát látják vendégül.

[1506108] 2014-03-26 22:00:00 Sevilla - Real Madridx;[1506107] 2014-03-26 20:00:00 Barcelona - Celta Vigox;[1506104] 2014-03-26 22:00:00 Atlético Madrid - Granadax;