Serie A

A szurkolók újabb tüntetése sem segített a Milanon

A csúfos BL-búcsú után a Milan stadionja előtt tüntettek a csapat szurkolói, majd a piros-feketék kikaptak a Parmától.

Nem megy a Milannak - Fotó: AFP

Sorozatban háromszor, kétszer a bajnokságban, egyszer a Bajnokok Ligájában kapott ki a Milan, amely a Serie A-ban az alsóházban áll, a szurkolók pedig megelégelték a helyzetet. Megint, hiszen már ősszel, még Massimiliano Allegri regnálása idején is tüntettek a San Sirónál.

Ezúttal a Parma elleni, vasárnap délután háromkor kezdődött meccsük előtt mintegy két órával gyűltek össze a stadionnál. A csapatot nem épp szalonképes jelzőkkel illették, és azt jósolták nekik, hogy éjfél előtt nem engedik haza őket. Leginkább Mario Balotellit és Adriano Galliani ügyvezető igazgatót emlegették.

Nos, a játékosok a vasárnapi találkozón nem tudták javítani a hangulatot, hiszen előbb Abbiati kapust állították ki, majd kétgólos hátrányba kerültek. Ebből még felálltak, de 2-2 után Amauri és Biabiany is betalált, így a sárga-kékeké lett a három pont.

A vereséggel a Milan továbbra is csak a 11. a tabellán - ha a Genoa este meglepi a Juventust, még hátrébb sodródhat -, és nemhogy trófeákat nem fog az együttes nyerni az idén, valószínűleg a nemzetközi indulásról is lemarad. A Fiorentina és a Napoli kupadöntős részvétele miatt valószínűleg a Serie A 6. helye is EL-szereplést ér majd, de jelenleg ettől is tíz ponttal vannak elmaradva a piros-feketék. Igaz, most már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk.

[1536797] 2014-03-16 15:00:00 AC Milan - Parmax;
2014-03-16;55