Topligák

Huszti gólt lőtt, kikapott a Chelsea, nem hibázott a Real

Huszti Szabolcs góllal járult hozzá a Hannover sikeréhez, a Chelsea kilenc emberrel kikapott az Aston Villa otthonában, a Real Madrid Málagában nyert.

Cristiano Ronaldo győztes gólt szerzett - fotó: AFP

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának nyitó mérkőzésén a 80 percet emberhátrányban futballozó Manchester City 2-0-ra legyőzte a Hull Cityt. Ugyanez nem sikerült a Chelsea-nek, mármint tíz emberrel nem tudott nyerni az Aston Villa otthonában, a birminghami alakulat 1-0-ra elverte José Mourinho együttesét. Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion 2-1-re nyert a Swansea City otthonában, a magyar légiós a 75. percben kapott lehetőséget.

Németországban a Borussia Dortmund hazai pályán kikapott a mérkőzést tíz emberrel befejező Mönchengladbachtól, míg a mérkőzést végigjátszó Huszti Szabolcs góllal járult hozzá a Hannover magabiztos sikeréhez a Hertha vendégeként. A Bayern München 2-1-ra verte a Bayer Leverkusent. A bajorok egyhuzamban az ötvenedik mérkőzésükön maradtak veretlenek a bajnokságban és 23 ponttal vezetik a tabellát a Dortmunddal szemben.

Spanyolországban a Real Madrid Cristiano Ronaldo góljával verte a Málagát. A portugál szélső már 25 gólnál jár.

2014-03-15;47,54,55,53,87