Sportfogadás

Volt minek örülni a legrövidebb hónapban

  • hatharom.com

Elmúlt a február, így ahogyan azt már korábban is tettük, ezúttal is elkészítettük az elmúlt hónap mérlegét.

Ez történt februárban

Mozgalmas hónapnak ígérkezett a február, hiszen rengeteg sportesemény nyújtott lehetőséget a tippelésre. A hatharom.com-on már megszokhattátok, hogy igen széles palettáról kínálnak tippeket a tippmesterek, ami februárban sem volt másképp, hiszen többek között labdarúgásból, európai és amerikai kosárlabdából, teniszből, jégkorongból, kézilabdából, vízilabdából, amerikai fociból, valamint snookerből is találkozhattatok tippekkel, és természetesen a 2014-es téli olimpia is szerepelt a palettán. A Szocsiban megrendezett ötkarikás játékok eredményeiről egy külön cikkünkben is beszámoltunk, ezt ide kattintva megnézhetitek.

Hatharom.com tippek - 2014. február
2014-02-01 00:00;2014-03-01 00:00;1;1

Eddigi összesítések - 2014
1. Profittal zártuk a januárt

Elindult a PROTIPP-RENDSZER

A honlapunk legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről, segítünk, használjuk együtt aPROTIPP-RENDSZERT!

Miért válaszd a hatharom.com-ot?
- Itt kerülnek ki a legkorábban a legjobb tippek!
- A legmagasabb átlagoddson dolgozunk!
- Egy meccsre egy konkrét tippet adunk!
- Nem csak focira fogadunk!
- Az eredményeink visszakövethetőek!
- Itt nyerhetsz ingyen pénzt is a fogadásaidhoz!

Külön fel szeretnénk hívni a figyelmeteket saját fejlesztéseinkre: honlapunk idehaza egyedülálló, de nemzetközi viszonylatban is fajsúlyosnak számító statisztikai adatbázissal rendelkezik, melyből a csapatok mérkőzéseit, szerzett és kapott góljait, hazai és idegenbeli találkozóit, játékosaival kapcsolatos információit, és még számos érdekes dolgot megtudhattok. Ha kíváncsi vagy, mi mindent tudhatsz meg a világ futballjáról, akkor vess egy pillantást az eredmények aloldalunkra!

Ahogyan a tavalyi szezon során, úgy idén is összemérheted tudásodat az Eurosport kommentátoraival, illetve a hatharom.com szerkesztőivel népszerű totójátékunkban! Ha próbára szeretnéd tenni képességeidet, akkor mindenképpen érdemes indulnod az értékes nyereményekért! A részletekértkattints ide!

Ahogy azt már megszokhattátok, a hatharom.com-on ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket.

Márciusban 400 ezer forintnyi nyereményért szállhattok harcba, ehhez nem kell mást tennetek, csak minél helyesebben tippelnetek!

Tippjátékok aloldalon a különböző tippligák mellett megtalálhatjátok aTotó nevű játékunkat is, amelyben szintén értékes nyeremények várnak gazdára.