Bajnokok Ligája

Mancini és Mourinho sem panaszkodott az eredményre

A Chelsea 1-1-es döntetlent játszott a Galatasaray otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A Kékek az idegenbeli gól miatt kedvezőbb helyzetből várhatják a visszavágót.

"Várom a londoni utazást, ahol jó eredményt szeretnék elérni, de ez nagyon nehéz lesz. Ajándékba adtunk egy idegenbeli gólt a Chelsea-nek, de egy remekül kontrázó csapatról beszélünk, javítanunk kell a hibáinkon. Kemény meccs volt, intenzitásban és küzdelemben is ezt vártam. A Chelsea papíron jobb nálunk, szóval azt hiszem, számunkra kedvező eredmény született" - értékelt a lefújás után Didier Drogba, a Galata csatára, a Chelsea korábbi ikonja.

"Nagyon jól játszottunk a második félidőben, balszerencsések voltunk, amiért nem tudtunk újabb gólt szerezni.  Az első játékrészben félve futballoztunk, három-négy nagy hibát vétettünk. Végül is ez nem rossz eredmény nekünk" - fogalmazott Roberto Mancini, a törökök vezetőedzője.

"Nem mondhatjuk, hogy rosszul alakultak a dolgok. Erős, tapasztalt csapat volt az ellenfelünk, remek támadópotenciállal. Nincs miért panaszkodnom, elégedett vagyok a játékosaimmal. Az első félidő a miénk volt, eldönthettük volna a meccset, de a másodikban nyomás alá helyeztek minket. Kényelmes a helyzetünk" - mondta José Mourinho, a londoniak főnöke.

[1625215] 2014-02-26 20:45:00 Galatasaray - Chelseax;