Topligák

Ibrahimovic triplázott, Sturridge rekordot döntött, kitömték az Atléticót

A PSG csatára, Zlatan Ibrahimovic három góllal járult hozzá csapata toulouse-i győzelméhez, míg a Liverpool támadója, Daniel Sturridge egyhuzamban a nyolcadik bajnokiján volt eredményes, amivel beállította Ruud van Nistelrooy rekordját.

Ibrahimovic mesterhármast lőtt Toulouse-ban - fotó: AFP

Németországban a Bayern München sorrendben 14. bajnoki meccsén győzött, ezúttal 4-0-ra nyert Hannoverben. A hazai csapatban Huszti Szabolcs végig pályán volt, a 26. percben sárga lapot kapott. Angliában a hátsó régióban tanyázó Norwich 1-0-ra verte az ötödik Tottenhamet, míg a Liverpool 4-3-ra legyőzte a Swansea Cityt hazai pályán. A Pool csatára, Daniel Sturridge egyhuzamban a nyolcadik bajnokiján volt eredményes, amivel beállította Ruud van Nistelrooy rekordját.

Olaszországban sorrendben második meccsén nyert a Milan és feljött a kilencedik helyre, míg az éllovas Juventus Tévez találatával 1-0-ra verte a Torinót. Franciaországban az első helyezett PSG 4-2-re győzött Toulouse-ban, Zlatan Ibrahimovic mesterhármast szerzett. Spanyolországban a Barcelona után az Atlético Madrid is elvérzett, az Osasuna verte, így a Real Madrid három ponttal vezeti a tabellát.

Toulouse-PSG 2-4

Juventus-Torino 1-0

2014-02-23;47,54,55,87,53