Serie A

Conte szócsatába keveredett Capellóval

A Juventus 3-1-re győzött a Chievo ellen a Serie A 24. fordulójának vasárnapi játéknapján. Antonio Conte ezt arra használta ki, hogy Fabio Capellónak üzenjen.

Senki ne szóljon be! - Fotó: AFP

Capello néhány napja arról beszélt, hogy a Serie A túl könnyű a Juventusnak, Conte pedig rosszul reagált, amikor a Hellas Verona elleni döntetlen másnapján plusz edzést vezényelt a csapatának.

"Amikor egy ilyen futballguru megszólal, mind térdeljünk le és mondjuk: 'igen uram!' Capello szerint mi egy amatőr sorozatban játszunk. Amióta itt vagyok, szeret a Juventusról beszélni és beleütni mindenbe az orrát. Talán a rekordjaink zavarják. Mások, mint Marcello Lippi vagy Giovanni Trapattoni tisztelnek minket, de Capello nem. Emlékszem Lippi és Trapattoni Juventusára, de Capellóéról csak annyi jut eszembe, hogy visszavették két bajnoki címét" - szólt vissza a bajnok jelenlegi vezetőedzője.

A győzelemmel a Juventus minimum tartja előnyét az eggyel kevesebb meccset befejezett Roma előtt - a Farkasok hamarosan a Sampdoriával játszanak -, csütörtökön pedig a Trabzonsport fogadják az Európa Ligában.

[1536751] 2014-02-16 15:00:00 Juventus - Chievox;