Sportfogadás

Profittal zártuk a januárt

  • hatharom.com

Elmúlt a január, így ahogyan azt már korábban is tettük, ezúttal is elkészítettük az elmúlt hónap mérlegét.

Ez történt januárban

Januárban találkozhattatok tippekkel többek között kosárlabdából, teniszből, jégkorongból, kézilabdából, vízilabdából, dartsból, amerikai fociból, snookerből, különféle téli sportokból és természetesen labdarúgásból is, terveink szerint a jövőben is igyekszünk minél szélesebb perspektívát megnyitni előttetek.

A hatharom.com junior tippmesterei januárban 125 tippet adtak le a PROTIPP rendszerbe, 52 százalékos találati arány mellett 1.88-as átlagoddson, 5.04-es átlag téttel a profit +10,43 egység lett. Január hónapban a ROI - a befektetés megtérülésének mutatója - return on investment - +1,66 %-os eredményt takar.

Hatharom.com tippek
2014. január
Találati arány: 52 %
Összes tét: 631
Átlagodds: 1,88
Profit: + 10,43
ROI: + 1,66 %

Nagyításhoz kattints a képre!

Elindult a PROTIPP-RENDSZER

A honlapunk legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről, segítünk, használjuk együtt aPROTIPP-RENDSZERT!

Miért válaszd a hatharom.com-ot?
- Itt kerülnek ki a legkorábban a legjobb tippek!
- A legmagasabb átlagoddson dolgozunk!
- Egy meccsre egy konkrét tippet adunk!
- Nem csak focira fogadunk!
- Az eredményeink visszakövethetőek!
- Itt nyerhetsz ingyen pénzt is a fogadásaidhoz!

Külön fel szeretnénk hívni a figyelmeteket saját fejlesztéseinkre: honlapunk idehaza egyedülálló, de nemzetközi viszonylatban is fajsúlyosnak számító statisztikai adatbázissal rendelkezik, melyből a csapatok mérkőzéseit, szerzett és kapott góljait, hazai és idegenbeli találkozóit, játékosaival kapcsolatos információit, és még számos érdekes dolgot megtudhattok. Ha kíváncsi vagy, mi mindent tudhatsz meg a világ futballjáról, akkor vess egy pillantást az eredmények aloldalunkra!

Ahogyan a tavalyi szezon során, úgy idén is összemérheted tudásodat az Eurosport kommentátoraival, illetve a hatharom.com szerkesztőivel népszerű totójátékunkban! Ha próbára szeretnéd tenni képességeidet, akkor mindenképpen érdemes indulnod az értékes nyereményekért! A részletekértkattints ide!

Ahogy azt már megszokhattátok, a hatharom.com-on ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket.

Februárban 350 ezer forintnyi nyereményért szállhattok harcba, ehhez nem kell mást tennetek, csak minél helyesebben tippelnetek!

Tippjátékok aloldalon a különböző tippligák mellett megtalálhatjátok aTotó nevű játékunkat is, amelyben szintén értékes nyeremények várnak gazdára.