Sportfogadás

Jó formában a tippmesterek

  • hatharom.com

Mint azt tudjátok, november 18-án elindult a hatharom.com PROTIPP rendszerének éles üzeme, így a jövőben elsősorban kreditek ellenében juthattok hozzá a hatharom.com nyerő tippjeihez. Természetesen ezentúl is találkozhattok majd az oldalon elemzésekkel és tippajánlókkal, a teljesség kedvéért pedig továbbra is jelentkezünk heti összesítő rovatunkkal.

Nagyításhoz kattints a képre!

Hatharom.com tippek
5. hét
Tipparány: 16-3-9
Átlagodds: 1.925
Összes tét: 133
Profit: +22.33
ROI: +16.78%
Hatharom.com tippek
Így állunk 2014-ben
Tippszám: 143
Átlagodds: 1,87
Összes tét: 714
Profit: +16,63
ROI: +2,33 %

Ez történt a héten

A mögöttünk hagyott héten a hatharom.com tippmesterei 28 tippet adtak le aPROTIPP-rendszerbe, melyek közül 16 nyertes, 9 vesztes három esetben pedig érvénytelen fogadás lett. Mindez azt jelenti, hogy 133 egység kockáztatásával, 1.93-as átlagoddson a teljesítmény +22,33 egység lett, ami +16,78%-os ROI-nak felel meg.

Amire fogadtunk

Ahogy az lenni szokott, ezen a héten is igyekeztünk minél szélesebb palettáról tippeket szállítani, így találkozhattatok foci, kosárlabda, kézilabda, amerikai foci, jégkorong, téli sportos és snooker tippekkel is.

Keressük a hét tippjét

Ahogy azt már megszokhattátok, minden heti összesítőben találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban.

A leadott szavazataitok alapján a 4. hét legjobb hatharom.com-os tippje a Spanyolország-Franciaország férfi kézilabda Eb-elődöntőre ajánlott player special típusú fogadás lett, mely Julen Aginigaldetól várt legalább négy gólt 2.15-ös oddsért.

Elindult a PROTIPP-rendszer

A hatharom.com legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről, SEGÍTÜNK, használjuk együtt a PROTIPP-rendszert!

Korábbi összesítések:

  1. Pluszban kezdtük az évet
  2. Hullámzó teljesítmény után elmaradt a profit
  3. Kár volt a hét elejéért
  4. Nem sikerült az előrelépés
Nálad mi volt az 5. hét legjobb tippje?x;