Sportfogadás

Kár volt a hét elejéért

Mint azt tudjátok, november 18-án elindult a hatharom.com PROTIPP rendszerének éles üzeme, így a jövőben elsősorban kreditek ellenében juthattok hozzá a hatharom.com nyerő tippjeihez. Természetesen ezentúl is találkozhattok majd az oldalon elemzésekkel és tippajánlókkal, a teljesség kedvéért pedig továbbra is jelentkezünk heti összesítő rovatunkkal.

Nagyításhoz kattints a képre!

Hatharom.com tippek
3. hét
Tipparány: 18-4-15
Átlagodds: 1.83
Összes tét: 185
Profit: -0,23
ROI: -0,01%
Hatharom.com tippek
Így állunk 2014-ben
Tipparány: 42-8-35
Összes tét: 424
Átlagodds: 1.86
Profit: -4,29
ROI: -1,01 %

Ez történt a héten

Az év harmadik hetében tippmestereink összesen 37 tippet adtak le a PROTIPP rendszerbe. A múlt hét mérlege a következőképpen alakult: 18 nyertes, 15 vesztes fogadás és négy esetben visszajárt a feltett tét, ami 185 egység kockáztatása mellett -0,23 egység profitot eredményezett.

Amire fogadtunk

Ahogy az lenni szokott, ezen a héten is igyekeztünk minél szélesebb palettáról tippeket szállítani, így találkozhattatok foci, kosárlabda,kézilabda, vízilabda,  amerikai foci, jégkorong, téli sportos tippekkel is. A következő két hétben zajlanak majd a férfi kézilabda Európa-bajnokság és az Australian Open küzdelmei is, így tippmestereink természetesen továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak majd ezen eseményekre is.

Keressük a hét tippjét

Ahogy azt már megszokhattátok, minden heti összesítőben találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban.

A voksaitok alapján a mögöttünk álló hét legjobb hatharom.com tippje a Magyarország - Spanyolország kézilabda mérkőzésre leadott fogadás lett.

Érdemes ellátogatni a FÓRUM aloldalunkra is, ahol a hatharom.com tippmesterei további - Cesc18, Tomihmv, mr.blonde, th3PR0j3ct0r, nagelb - tippekkel, információkkal és ötletekkel látnak el Titeket. Kérdezzetek bátran!

Elindult a PROTIPP rendszer

Ahatharom.com legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről, SEGÍTÜNK, használjuk együtt a PROTIPP RENDSZER!

Korábbi összesítések:
Pluszban kezdtük az évet
Hullámzó teljesítmény után elmaradt a profit

Neked mi volt a 3. hét tippje?x;