Sportfogadás

Hullámzó teljesítmény után elmaradt a profit

  • hatharom.com

Mint azt tudjátok, november 18-án elindult a hatharom.com PROTIPP rendszerének éles üzeme, így a jövőben elsősorban kreditek ellenében juthattok hozzá a hatharom.com nyerő tippjeihez. Természetesen ezentúl is találkozhattok majd az oldalon elemzésekkel és tippajánlókkal, a teljesség kedvéért pedig továbbra is jelentkezünk heti összesítő rovatunkkal.

Hatharom.com tippek
2. hét
Tipparány: 12-3-12
Átlagodds: 1.82
Összes tét: 138
Profit: -15.72
ROI: -11.39 %
Hatharom.com tippek
Így állunk 2014-ben
Tipparány: 24-4-20
Összes tét: 239
Átlagodds: 1.87
Profit: -4,06
ROI: -1,69 %

 

Ez történt a héten

Az év második hetében összesen 27 tippet adtak le tippmestereink a PROTIPP rendszerbe. A múlt hét mérlege a következő: 12 nyertes, 12 vesztes és három érvénytelen fogadás, ami 138 egység kockáztatása mellett, 1.82-es átlagoddson sajnos mínusz 15.72 egység profitot eredményezett.

Amire fogadtunk

Ahogy az lenni szokott, ezen a héten is igyekeztünk minél szélesebb palettáról tippeket szállítani, így találkozhattatok foci, kosárlabda, amerikai foci, jégkorong, téli sportos tippekkel is. A következő két hétben zajlanak majd a férfi kézilabda Európa-bajnokság és az Australian Open küzdelmei is, így tippmestereink természetesen kiemelt figyelmet fordítanak majd ezen eseményekre is.

Keressük a hét tippjét

Ahogy azt már megszokhattátok, minden heti összesítőben találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban.

A szavazataitok alapján az 2014-as év első hetének legjobb hatharom.com-os tippje a PDC darts világbajnokság döntőjére leadott legalább 11 szettes fogadás lett.

Érdemes ellátogatni a FÓRUM aloldalunkra is, ahol ahatharom.com tippmesterei további - Cesc18, Tomihmv, mr.blonde, th3PR0j3ct0r, nagelb - tippekkel, információkkal és ötletekkel látnak el Titeket. Kérdezzetek bátran!

Elindult a PROTIPP rendszer

Ahatharom.com legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről, SEGÍTÜNK, használjuk együtt a PROTIPP RENDSZER!

 

Korábbi összesítések:
1. Pluszban kezdtük az évet
 

Szerinted mi volt a 2. hét legjobb tippje?x;