Átigazolás

Paulinho a Real Madrid kiszemeltjei közt?

Egyelőre nem tudni pontosan, hogyan is alakul Xabi Alonso jövője, mindenesetre a Real Madrid a hírek szerint már keresi a középpálya motorjának utódját. Az egyik kiszemelt a Tottenham játékosa, Paulinho lehet.

Paulinho januárban búcsút inthet az angol bajnokságnak?

A Telegraph arról értesült, hogy Carlo Ancelotti figyelmét felkeltette a brazil, aki nyáron költözött Európába és lett a londoniak futballistája. A királyi gárda vezetőedző nem csupán őszi produkciója, hanem a nyári Konföderációs Kupán nyújtott teljesítménye alapján csapna le a 25 esztendős középpályásra.

Az angol lap szerint Madridban úgy spekulálnak, hogy mivel Paulinhóval a világbajnokságon is számol a brazil válogatott szövetségi kapitánya, Luis Felipe Scolari, a játékos vételára a torna után magasabb lehet a mostaninál, ezért előnyösebb lenne már januárban szerződtetni. A Spurs júniusban 20 millió eurót fizetett a Corinthiansnak a huszonnégyszeres válogatott játékjogáért.

Az átigazolás létrejöttét nagyban befolyásolja az Alonso-saga, vagyis, hogy a baszk származású futballista meghosszabbítja-e nyáron lejáró kontraktusát a blancókkal.

[1505991] 2014-01-06 19:00:00 Real Madrid - Celta Vigox;