Átigazolás

Di María télen a Monacóhoz igazol - sajtóhír

A spanyol Marca értesülései szerint a hercegségbeli alakulat januárban megvásárolja a Real Madridnál mellőzött argentin szélsőt.

A madridi székhelyű lap szerint a végső szót majd a Real Madrid mestere, Carlo Ancelotti mondja ki. Az olasz szakember korábban többször is hangsúlyozta, szüksége van Di Maríára, csakhogy akkoriban a walesi Gareth Bale még csak bontogatta szárnyait, mára azonban úgy tűnik, sikerült beilleszkednie, legutóbb már mesterhármast is szerzett, így az argentin egyre inkább háttérbe szorulhat.

Mivel jövő nyáron világbajnokságot rendeznek, Di María és menedzsmentje nem akarja kockáztatni a vb-részvételt, ezért nem zárkóznának el a klubváltástól. Ugyan korábban az Arsenal nevét emlegették a dél-amerikai szélsővel kapcsolatban, a legfrissebb hírek szerint az újgazdag Monaco lehet a befutó. A Marca szerint Claudio Ranieriék készek 35 millió eurót is kifizetni Di Maríáért, amivel a királyi gárdánál rendkívül elégedettek, mivel úgy számoltak, hogy ennél jóval alacsonyabb összegért tudják majd elpasszolni az argentint.

A Real Madrid legközelebb a Spanyol Király Kupában az Olimpic Xativa otthonában lép pályára, a blancók Cristiano Ronaldo nélkül és a tartalékos felállás ellenére is toronymagas esélyesei a mérkőzésnek.

[1612573] 2013-12-07 22:00:00 Olimpic Xativa - Real Madridx;