Spanyol foci

Eszemben sincs távozni, a Realtól vonulnék vissza - Sergio Ramos

Habár a távozásáról pletykálnak, Sergio Ramos bejelentette, hogy nem szeretné elhagyni a Real Madridot.

Sergio Ramos a múlt héten kiállították a Galatasaray elleni BL-meccsen - fotó: AFP

Az utóbbi napokban számos spanyol lap arról írt, hogy Sergio Ramos összeveszett a Real Madrid elnökével, Florentini Pérezzel, aki januárban elengedné a védőt. A Manchester City érdeklődéséről is hallani lehetett, eközben Carlo Ancelotti vezetőedző úgy fogalmazott, semmi probléma nincs a világklasszis hátvéd és a prezidente között. Kedden Ramos is megszólalt, eszébe sincs elhagyni a királyi gárdát.

"Csak ismételni tudom magam, az elnök úr és köztem nem robbant ki vita a szerződésem miatt - mondta Ramos az AS-nek. - Nem fogok arról beszélni, hogy miben van nézeteltérésünk, ez személyes ügy, de igazából nagyon jó viszonyban vagyunk. Soha nem fogom elfelejteni, hogy ki itt a főnök, pontosan tudom, hogy ő irányít. Még három évem van hátra, jól érzem magam, eszemben sincs távozni. Hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy itt játszhatok, ha tehetem, a Real Madridtól vonulok vissza.

A Sunday People értesülései szerint a Real Madrid nem hajlandó teljesíteni Sergio Ramos fizetési követeléseit. A spanyol védő jelenleg évente 4,6 millió fontnak megfelelő összeget tehet zsebre, ám a világ- és Európa-bajnok játékos kiemelt gázsit követel, Cristiano Ronaldo és Gareth Bale szintjén szeretne keresni, ami 6,2 milliót jelentene. A Real Madrid szombaton a Spanyol Király Kupában lép pályára.

[1612573] 2013-12-07 22:00:00 Olimpic Xativa - Real Madridx;