Sportfogadás

Elindult a Protipp éles üzem!

  • hatharom.com

A hatharom.com örömmel jelenti be, hogy a mai naptól kezdve immáron élesben is működésbe lép a ProTipp rendszer!

Ahogy azt már sokan tudjátok, a közelmúltban elindult a hatharom.com protipp rendszere, amely a sikeres tesztfázist követően immáron élesben működik tovább.

A PROTIPP rendszerben kreditek ellenében tippek vásárolhatóak olyan szakértő tippmesterektől, akik hosszútávon is profitot képesek realizálni a sportfogadásban. A célkitűzés, hogy a rendszer tippjeit követve bárki profitot tudjon elérni!

Terveink szerint a jövőben is találkozhattok majd ingyenesen elérhető cikkek formájában aTippmesterek tippjeivel, de az eddig megszokott mennyiséghez képest alacsonyabb számban.

A tippmesterek tippjei ezentúl kreditek ellenében lesznek megtekinthetőek, a tippek megvásárlásához ebből kifolyólag először krediteket kell venni, amit akreditvásárlás menüpont alatt lehet megtenni.

A PROTIPP rendszerben öt különböző kategóriájú kreditcsomag megvásárlására van lehetőség:

Hatharom - Protipp
Kreditcsomagok*
Csomag Bónusz Összkredit Ár
Kezdő 0 200 20 EUR
Alap 6% 530 50 EUR
Optimum 10% 1100 100 EUR
Prémium 25% 2500 200 EUR
Prémium Plusz 40% 7000 500 EUR
* Egy junior tipp 10 kredit ellenében vásárolható meg

A PROTIPP rendszerben egy junior tipp 10 kredit ellenében lesz megvásárolható. A fenti táblázatból is látható, hogy a különböző csomagokhoz különböző mértékű bónuszok is járnak, így magasabb kategóriájú csomagok vásárlásakor a tippek egységenkénti ára tovább csökkenthető. Fizetni Skrill-en keresztül lehet bankkártyával vagy Skrill átutalással.

A protipp rendszerében feliratkozhatsz a junior tippmesterek tippjeire, ebben az esetben a junior tippek automatikusan megvásárlásra kerülnek a kreditegyenlegedből. Feliratkozás után minden egyes megvásárolt tippről automatikus értesítést kapsz emailen keresztül: egyet a megvételkor, egyet pedig a tipp kiértékelésekor. A junior tippmesterek tippjeit egyesével is megvásárolhatod.

A vásárláson túl bármely regisztrált felhasználó értékesítheti tippjeit, amennyiben profitábilis tippeket tud kínálni. Azok számára, akik érzik magukban az erőt, hogy Tippmesterré váljanak, továbbra is nyitva áll a "gyakornoki program" lehetősége, melynek keretein belül megmutathatják, hogy mit is tudnak valójában! További részleteket arról, hogyan válhat valaki tippmesterré, ide kattintva tudhatsz meg!

Ha kérdésed merül fel a protipp rendszer működésével kapcsolatban, egyszerűen és gyorsan választ kaphatsz a Súgó menüpontra kattintva. Érdemes részletesen elolvasni a Súgó tartalmát, hiszen részletes tanácsokat találhatsz a bankroll management és a sportfogadási tőke kapcsán is. Természetesen emailben (info@hatharom.com), a fórumon és a hozzászólásokban is várjuk észrevételeiteket!