Bajnokok Ligája

Torres sérült, Mourinho a játékosait piszkálja

Hat meccset nyert egymás után a Chelsea, mielőtt szombaton kikapott volna a Newcastle-től, José Mourinho menedzser mégis apró válságjeleket vett észre a Schalke elleni BL-találkozó előtt.

Mourinho elégedetlen játékosai hozzáállásával - Fotó: AFP

A portugál szakember keddi sajtótájékoztatóján a nagyképűség megelőzésére figyelmeztette játékosait: "Néha több egymás utáni győzelem után elfelejtik a focisták, hogy miért nyernek. Valószínűleg azt is elfelejtették, hogy miért nyertek a Schalke, az Arsenal és a Manchester City ellen. Amikor három, négy, öt győztes meccs jön egymás után, azt hiszik, hogy csak azért sikerül, mert annyira jók. Pedig sok más összetevő kell még egy győzelmi sorozathoz."

Mourinho elárulta, hogy a Gelsenkirchenben duplázó Fernando Torres ezúttal biztosan nem fog játszani sérülés miatt.

"Holnap néhány vizsgálatot el kell végezni, hogy kiderüljön, hogy van pontosan. Most annyi biztos, hogy szombaton sem fog játszani. Szerintem a válogatotthoz sem utazhat el, pihennie kell, hogy felépülhessen" - utalt már a jövő heti bajnoki szünetre is a menedzser.

Három forduló után hat-hat ponttal áll az E csoport első két helyén a Chelsea és a Schalke, és a német csapat tagjai visszavágásra készülnek a legutóbbi sima hazai vereség után.

"A labdavesztésekre és a kontrákra kell játszanunk, ahogy a Chelsea is tette nálunk. Azért megyünk Londonba, hogy el is hozzunk onnan valamit" - mondta Benedikt Höwedes.

Amint lenti scoreboardunkban is láthatjátok, a fogadóirodák olyan sok esélyt nem adnak a vendégek pontszerzésére, mint amilyen elszánt a csapatkapitány.

[1573742] 2013-11-06 20:45:00 Chelsea - Schalke 04x;