Sportfogadás

Minden, amit tudni szeretnél a protippről

  • hatharom.com

A hatharom.com legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről, segítünk, használjuk együtt a protipp rendszert!

Nagy sikerrel indult el a hatharom.com protipp rendszere, amely jelenleg tesztfázisban üzemel, a közeljövőben pedig további fejlesztések várhatóak. Köszönjük a visszajelzéseket, a hibákat igyekszünk minél előbb kijavítani, és újabb funkciókat beépíteni, amelyekkel még egyszerűbbé válik a rendszer használata. 

Továbbra is várjuk jelentkezéseteket a rendszer tesztelésére, amely az info@hatharom.com címre küldött email útján történik. Sokan jelentkeztetek gyakornok tippmesternek is, ami szintén kiváló lehetőség a rendszer finomhangolására, ezért várjuk tapasztalataitokat, észrevételeiteket a cikk alatti hozzászólásokban, a fórumon, illetve emailben egyaránt.

Az induláshoz szükséges tudnivalókat korábbi cikkünkben összefoglaltuk, alábbiakban pedig igyekszünk összegyűjteni a legfőbb tudnivalókat a rendszer használata során felmerült esetleges problémákkal kapcsolatban, valamint az újításokat is nyomon követhetitek időről-időre frissülő cikkünk segítségével. Kérdéseiteket, észrevételeiteket várjuk a cikk alatti hozzászólásokban, igyekszünk minél részletesebben megválaszolni azokat.

Percről percre: protipp tesztx