La Liga

Ronaldo bocsánatot kért, Ancelotti elégedett volt

A Real Madrid 2-0-ra verte otthon a Málagát a spanyol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szombati meccsén.

Ronaldo nem volt elégedett a teljesítményével, bocsánatot kért a közönségtől - fotó: Marca

A Real Madrid az első félidőben hasztalan rohamozta a Málaga kapuját, Cristiano Ronaldo révén csak egy kapufára futotta erejéből. A szünet után Di María gólt szerzett, majd Ronaldo büntetőből volt eredményes. A Real mestere, Carlo Ancelotti szerint csapata kiválóan védekezett.

"Elégedett vagyok a három ponttal és a csapat teljesítményével - mondta Ancelotti. - Jól védekeztünk, kellően agresszívak voltunk és számos helyzetet kidolgoztunk. Remélem, a következő meccseken is hasonló intenzitással fogunk játszani. Az előző meccseinkkel szemben ezúttal kevés esélyt adtunk az ellenfélnek, nyomás alatt tartottuk őket és ha labdát vesztettünk, akkor sikerült gyorsan visszaszerezni."

Ronaldo a büntetője után a gesztusaival elnézését kért a közönségtől, Ancelotti erre is választ adott.

"Nem volt boldog, mert többször helyzetbe került, de nem tudott gólt szerezni, egyszerűen ez nem az ő napja volt - indokolt Ancelotti. - Elnézést kért, mert nem ment neki. Viszont a büntetőnél hidegvérűnek bizonyult, pedig amikor semmi sem sikerül, akkor a 11-est sem nehéz kihagyni."

Miután a Barcelona két, az Atlético Madrid pedig három pontot vesztett, a Real Madrid faragott a hátrányából. Ancelotti csapata továbbra is harmadik helyen áll és ha szombaton legyőzné a Barcát, akkor pontszámban beérné katalán riválisát. 

[1505897] 2013-10-19 16:00:00 Real Madrid - Malagax;