Bundesliga

Bernd Leno egy kiváló kapus - Guardiola

A Bayern München csak döntetlent játszott a Leverkusennel szombaton, de így is egypontos előnyt szerzett a Mönchengladbachtól kikapó Dortmund előtt. Josep Guardiola és Jürgen Klopp, a Bajorok, illetve a sárga-feketék vezetőedzője is elégedetlen volt.

"Gratulálnom kell a játékosaimnak. Büszke vagyok a teljesítményükre. Jól, nagyon jól játszottunk. De nem nyertünk. Nem is tudom, hogy mit mondjak erről. Bernd Leno egy kiváló kapus. Mindent megtettünk, és elsők vagyunk" - foglalta össze Guardiola röviden a véleményét a Leverkusen elleni rangadóról.

Guardiola szerint Leno volt a nap sztárja

A Dortmund trénere, Jürgen Klopp még inkább bosszankodhatott, hiszen ők egyetlen pontot sem szereztek szombaton: "Önkritikusnak kell lennünk, és biztosak lehetünk benne, hogy megvolt a magunk része ebben a vereségben. Nyitva hagytuk a meccset, a Mönchengladbachot pedig engedtük feltámadni. Szokatlan mérkőzés volt. Kiemelkedően jók voltunk a nagy részében, nyomás alá helyeztük az ellenfelünket, és jól támadtunk vissza a labdáért - de nem lőttünk gólt."

A Bajnokok Ligája két tavalyi döntőse között egy pont a különbség a Bayern javára a Bundesliga tabelláján, és a Dortmunddal azonos pontszámmal rendelkezik a Leverkusen is. Jelen állás szerint hármuk között dőlhet majd el a bajnoki cím, de a dobogós helyezések sorsa is, hiszen a Mönchengladbach a szombati győzelmével is hat egységnyi hátrányból követi őket.

Leverkusen-Bayern

Mönchengladbach-Dortmund

[1479055] 2013-10-05 18:30:00 Bayer Leverkusen - Bayern Münchenx;[1479054] 2013-10-05 15:30:00 Mönchengladbach - Borussia Dortmundx;