Bulvár

Benzema egy vagyont fizetett egy prostinak, aki férfi

A Real Madrid francia válogatott támadója újabb szexbotrányba keveredett, ezúttal egy belga prostituált tálalt ki a sajtónak.

Két és fél millió forintot kapott Benzemától Újabb kínos pillanatokat élhet át Karim Benzema, miután a francia válogatott és a Real Madrid sztárcsatáráról a belga Sud Info közölt egy meglehetősen kompromittáló anyagot.

A belga újságban ugyanis nyilatkozott egy bizonyos Victoria Dorval nevű prostituált, akinek állítása szerint Benzema két éjszakáért összesen 8000 eurót fizetett neki. A történet legkínosabb része talán az, hogy a szőke Victoria 29 évvel ezelőtt Johhny néven látta meg a napvilágot...

Az éjszakai pillangó elmondása szerint öt évvel ezelőtt Charleroi városában létesített szexuális kapcsolatot Benzemával, és annak rapper barátjával, Booba-val. Állítása alapján azután került közelebbi kapcsolatba a focistával, miután az Párizsban találkozott Zahia Deharral, aki beajánlotta őt Benzemának. A francia válogatott támadó egy 2000 eurós ajánlatot tett Victoriának, aki végül elfogadta a pénzt.

"Tudott a sebészeti beavatkozásomról, de azt mondta nem zavarja, sőt, azt mondta az aktus után, jobb volt mint ha egy fiatal nővel lett volna" - mondta a 29 éves Victoria a lapnak, aki második alkalommal már 6000 euróra emelte a tarifát. "El akart velem tölteni egy éjszakát, ezért 3000 eurót ajánlott. A menedzsere aláíratott velem egy szerződést, amely szerint nem beszélhetek a pásztoróráinkról a bulvárlapoknak. Ezután persze mind a ketten cáfolták a történteket. Kínos volt számukra, hogy fizettek a szexért, ráadásul egy transzvesztitának. Én soha nem beszéltem a francia sajtónak a kapcsolatunkról, még egy videó is kering fent a neten, ahol nem kívántam kommentálni az erre vonatkozó kérdéseket".

Victoria azt mondta, azért tálalt most mégis ki a belga médiának, mert Franciaországban már úgyis kipattant az ügy.

Nem ez az első eset, hogy Karim Benzema szexbotrányba keveredett. Néhány évvel ezelőtt válogatott csapattársával, Franck Ribéry-vel került hasonlóan kínos szituációba, mikor egy 17 éves örömlánnyal mulatoztak. Az ügy végül a bíróságon kötött ki, de sem neki, sem pedig Ribéry-nek nem kellett végül börtönbe vonulnia.

A közelmúltban több oldalról is érte kritika Benzemát, hiszen a francia válogatottban pocsék teljesítményt nyújt mostanában, míg a Real Madridnál ismét hozzáállásával elégedetlenkednek.