NB I

A Debrecenen keresztül folytatta a kapaszkodást a Győr

  • MTI
megosztom

Háromgólos győzelmet aratott a forduló előtt még listavezető Debrecen ellen a címvédő Győr az OTP Bank Liga 8. körének zárómérkőzésén.

Az előző szezon bajnoka és kupagyőztese már második alkalommal találkozott a jelenlegi idényben. A júliusi Szuperkupa-mérkőzést a győriek nyerték 3-0-ra, és a vasárnap esti meccset is eredményesen kezdték, hiszen a második percben Völgyi Dániel megszerezte a vezetést. Húsz perc elteltével a Debrecen kiegyenlítettebbé tette a mérkőzést, ezért a folytatás inkább a küzdelemről, mint a gólhelyzetekről szólt, a jó iramú mezőnyjáték nem társult ziccerekkel.

A második félidőre élénkebbé vált a DVSC, de a kidolgozott akciók továbbra is hiányoztak, kapkodó volt a játék. Miután egy debreceni védelmi hibát kihasználva a győriek ismét betaláltak, tulajdonképpen eldőlt a találkozó. A 91. percben Varga Roland is gólt lőtt, tehát az ETO a Szuperkupa-mérkőzés után ismét 3-0-ra nyert a debreceniek ellen.

A DVSC ezúttal a várakozásnál gyengébb teljesítményt nyújtott, s vereségével a tabella éléről a harmadik helyre csúszott vissza. A győri csapatra jellemző masszív védekezés és középpályás-játék ismét eredményre vezetett.

Fotó forrása: www.eto.hu

OTP Bank Liga
8. forduló
INFO Győri ETO FC - DVSC-TEVA 3-0 (1-0)
Győr, 2800 néző, v.: Farkas Á.
 
gólszerzők: Völgyi (2.), Kamber (61.), Varga R. (91.)
sárga lap: Andric (67.)
 
Győr: Kamenar - Svec, Lipták, Wolfe, Völgyi - Mevoungou, Kamber, Pátkai - Lázok (Varga R., 76.), Rudolf G. (Martinez, 44.), Kink (Andrics, 13.)
 
DVSC: Verpecz - Lázár P., Máté P., Mészáros N., Korhut - Szakály P., Zsidai, Vadnai (Szécsi M., 73.), Kulcsár T. (Dombi, a szünetben) - Volas, Sidibe
[1480575] 2013-09-22 18:30:00 Győr - Debrecenx;
megosztom