NB I

Néhány jegy még kapható lesz a derbire a Puskás Stadionnál

  • MTI

Szombaton is rengeteg jegy fogyott a vasárnapi Ferencváros-Újpest összecsapásra, így már biztos, hogy több mint 22 ezren tekintik meg a Puskás Ferenc Stadionban a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának fővárosi rangadóját.

A zöld-fehér klub szombati tájékoztatása szerint ugyanakkor korlátozott számban még kapható néhány belépő, így vasárnap a mérkőzés helyszínén, a stadion jegypénztáraiban lesz jegyárusítás, valamint szurkolói kártya kiváltására is nyílik lehetőség a Dózsa György út felőli beléptetési pontnál elhelyezett regisztrációs konténerben.

Mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 10.00 órakor nyit az összes pénztár, és 17.30-ig, illetve a szabad helyek gazdára találásáig várják az érdeklődőket.

Az FTC arra kéri a drukkereket, hogy jóval a mérkőzés kezdete előtt érkezzenek meg a Puskás Ferenc Stadionba, mivel a nagy tömeg, valamint a mérkőzés kiemelt kockázatú besorolása miatt a beléptetés egészen biztosan több időt vesz majd igénybe a megszokottnál. A zavartalan bejutás érdekében a klub 2 és fél órával hamarabb, 14.00-kor megnyitja a stadion szektorait.

A fővárosban a hétvégén több nagy rendezvényt is tartanak, ami miatt számos forgalmi korlátozásra kell számítani, ezért az FTC arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőleg ne autóval, hanem tömegközlekedéssel közelítsék meg a Puskás-stadiont.