NB I

Az Újpest-szurkolók csak különbuszokkal utazhatnak a derbire

  • MTI

Csak különbuszokkal utazhatnak majd a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC szurkolói vasárnap az ősi rivális Ferencváros elleni mérkőzésre.

A lila-fehér klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 16:30 perckor a Puskás Ferenc Stadionban kezdődő összecsapás előtt 13:30-kor találkoznak a vendégdrukkerek a Szusza Ferenc Stadionnál. Onnan különbuszok viszik majd őket, amelyekre kizárólag érvényes belépő birtokában, az első ajtón lehet majd felszállni.

A járművek több fordulót mennek a két stadion között. A klub felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a buszok állapotáért magánszemélyként mindenki jogi felelősséggel tartozik. Ha valamelyik járműben kár keletkezik, a rendőrök félreállítja a járatot, az elkövető ellen a helyszínen eljárást kezdenek, és a szurkolótársakat sem engedik tovább utazni az intézkedés végéig.

A Puskás Ferenc Stadion területére kizárólag a szervezett utazásban részt vevőket engedik majd be. Azok az újpesti szurkolók, akik külön érkeznek a bejárathoz, érvényes jegy birtokában sem léphetnek majd a mérkőzés helyszínére - hívják fel a figyelmet.

A vasárnap 16:30-kor kezdődő találkozóról a hatharom.com élő szöveges tudósításban számol be.

[1480580] 2013-09-22 16:30:00 Ferencváros - Újpestx;