NB I

Ezt nem nézte senki a stadionokban

  • PKJ

Nézők nem, érdekes pillanatok viszont szép számmal akadtak az NB I hétvégi 7. fordulójában. Mozgóképen mondjuk el, miről maradt le, akit néhány csepp eső eltántorított a meccsektől.

A Felcsút-Diósgyőr meccsen nem a bulihangulat, hanem a keménység dominált, Mamadou Wagué belépője után alighanem mind a 300 drukker felszisszent. A csomagot Elek Ákos kapta, természetesen villant a piros, a válogatott középpályásnak viszont szerencsére karrierjéhez hasonlóan a bokája is csak megbicsaklott, el nem tört.

Az addig helyzet nélkül csordogáló meccs a kiállítás után valamelyest felpörgött, a Diósgyőr elkapta a fonalat, Futács Márkó pedig bemutatkozásként hintett egy ilyet. Szivics mester ezúttal is remekül élt együtt a játékkal.

A hajrára teljesen összezuhant a Puskás, egy újabb piros után öten mozizták, ahogy Bacsa sarokkal húzza a kapuba a labdát. Nem nehéz eldönteni ki ragadt be, ő integet a leghevesebben.

Az Újpest-Haladás minden tekintetben hozta egy átlagos F1-es futam nívóját, kellemes háttérzajként járult hozzá az ebéd utáni szieszta tökéletességéhez. A színvonalról nehéz a jó érzés határain belül értekezni, szemléltetésképp itt az alábbi mozdulatsor.

Artner Tamás a meccs után készséggel állt a média rendelkezésére, még arra a kérdésre is őszintén válaszolt, hogy tényleg elszunnyadt-e a kispadon néhány percre.

 

A Bozsikban egy pillanatra azt hittük, Hemingway nem csak a Kanyarból, hanem az egész stadionból kitiltotta a szurkolókat, de aztán felhangzott a "Kemenes Szabit a válogatottba!" rigmus, és megnyugodtunk. Sajnos a kapus is, aki ezzel a mozdulattal üzent Egervárinak.

A 400 néző Véber Gyuri ingerküszöbét sem érte el, a heves vérmérsékletéről ismert tréner így "örült" a gólnak. Honvéd-Mezőkövesd 0-2.

A szombat esti meccsen újfent bebizonyosodott, hogy ha Böde jön, akkor jön, most ráadásul véletlenül azt is hitte, hogy az észt válogatott az ellenfél. Másfél perc után vezetett a Fradi Pápán.

A Lombard a második félidő elejébe is beleszundított, Holman köszönte szépen, és jelezte, fejben továbbra is minden rendben van nála.

Tóth Bálint a meccs végén nem csak az ötös lottó eheti várható főnyereményét tudta meg, hanem azt is közölték vele, hogy Pápán többen voltak kint a stadionban, mint a forduló összes többi addigi meccsén együttvéve.

A vasárnapi szuperrangadón bejött a tuti, a Videoton a hagyományoknak megfelelően kikapott Debrecenben. Volas gólja után Kondás Elemér már-már fergusoni magasságokban ünnepelt, csak az oldalvonal tudott neki megálljt parancsolni.

Ez meg itt a hétvége gólja, kár, hogy pontot sem ért az egyre masszívabb Győr ellen.