West Bromwich

Gera Zoltán U21-es lesz, csütörtökön újra pályára lép

Jó hírekkel szolgált Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar légiósa, aki az egyik közösségi portálon arról számolt be, hogy súlyos sérüléséből felépülve csütörtökön újra pályára lép hivatalos mérkőzésen. Igaz, még nem a birminghamiek felnőtt csapatában, hanem az U21-es együttesben, amely az Arsenal vendége lesz.

Gera Zoltán boldog, mert újra pályára léphet

"Vissza a jövőbe! Soha nem gondoltam, hogy valaha pályára lépek még egy U21-es csapatban, holnap viszont ez fog megtörténni" - írta Facebook-oldalán Gera. "Ráadásul alig várom, hiszen a sérülésem és a műtétem óta először játszhatok majd hivatalos mérkőzésen. Szóval az van, hogy az Arsenal-West Bromwich U21-es bajnokin egy Zoltan Gera nevű fiatalember is pályára lép majd."

[1533782] 2013-09-12 20:00:00 Arsenal U21 - West Bromwich Albion U21x;

A 34 esztendős játékos még januárban, egy Queens Park Rangers elleni FA-Kupa mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást, a West Bromnál azonban kitartottak mellette, augusztusban újabb egy évvel meghosszabbították a szerződését. Úgy tűnik, Gera rehabilitációja jól sikerült, októberben pedig az első csapatba is visszatérhet.

A birminghamiek három forduló után sereghajtók a Premier League-ben, vagyis a magyar válogatotthoz hasonlóan nagy szükségük volna az egészséges Gera Zoltánra. A West Bromwich szombaton épp a magyar légiós korábbi csapata, a Fulham otthonába látogat.

[1474176] 2013-09-14 16:00:00 Fulham - West Bromwich Albionx;