US Open

Az ATP már tudja, hogy Nadal nyeri a döntőt?

  • VNA

Akár önmagát beteljesítő jóslat is lehet az ATP honlapjának hatalmas hibája, amely már ma reggel Rafael Nadalt nevezte meg a US Open idei győztesének.

Ahogy az amerikai nyílt teniszbajnokságot felvezető írásunkból is kiderült, idén már hivatalosan is hétfői napra írták ki a férfi egyes döntőjét New Yorkban. Bár az előző években az esőzések miatt is rendre hétfőre tolódott a finálé, a mostani - egyértelműbbnek gondolt - rendszer is megzavarta az ATP hivatalos oldalának szerkesztőit. Mi mással is magyarázhatnánk azt, hogy hétfőn az alábbi képen is látható tartalom ékeskedett a szervezet oldalán a játékosok egymás elleni mérlegét taglaló részben, amely szerint a spanyol Rafael Nadal megnyerte a döntőt a világelső szerb Novak Djokovics ellen. A hibát azóta már természetesen javították...

Mi egyelőre tartjuk magunkat ahhoz, hogy a találkozó nem dőlt el, ugyanakkor egyetértünk az oldal "jövőbelátó" szerkesztőivel, hiszen a hatharom.com is Nadal sikerét várja. A ma este 23.00-kor (Eurosport) sorra kerülő finálé részletes esélylatolgatását az alábbiakban olvashatjátok.