Átigazolás

Arsenal- vagy West Ham-szerződést ér Maricának a mieink elleni teljesítmény?

Román sajtóértesülések szerint akár az Arsenal is szerződtetheti a román válogatott jelenleg csapat nélküli csatárát, Ciprian Maricát.

A támadó egy gólt és egy gólpasszt jegyzett a Románia-Magyarország világbajnoki selejtezőn, noha az előző szezon vége óta nincs csapata, miután a Schalke elengedte őt.

Marica (balra) útja Angliába vezethet - Fotó: AFP

"Marica egy remek csatár, aki szerzett már Nyugat-Európában tapasztalatot, így természetes, hogy igazán nagy csapatok figyelik a karrierjét. Közel áll ahhoz, hogy az Arsenalhoz igazoljon, de várnunk kell a jövő hétig" - nyilatkozta a játékos ügynöke.

Ezt az információt azért az angol sajtó óvatosan kezeli, noha az Ágyúsoknak valóban jól jönne egy befejező csatár Oliver Giroud és a korábbi években nem eleget mutató Nicklas Bendtner mellé. Az ottani médiumok az ukrán Sahtart, két olasz csapatot, a Laziót és az Intert, valamint a West Ham Unitedet is emlegetik Marica kapcsán, utóbbi csapat valószínűleg válogatottbeli csapattársa, Razvan Rat miatt.

Egyelőre valószínűleg a válogatottra koncentrál a támadó, a mieink pénteki legyőzése után ugyanis keleti szomszédaink Törökország csapatát látják vendégül kedden.

[1147885] 2013-09-10 20:00:00 Románia - Törökországx;