Átigazolás

Rudolf a Győri ETO-ban kötött ki - hivatalos

A labdarúgó OTP Bank Liga címvédője, a Győri ETO hivatalos honlapján jelentette be körülbelül 75 perccel az átigazolási időszak lejárta előtt, hogy szerződtette Rudolf Gergelyt.

Este tíz óta után néhány perccel arról számolt be a hatharom.com, hogy a válogatott támadó felbontotta szerződését korábbi klubjával, a Diósgyőrrel, így a határidő után is szabadon tárgyalhat az iránta érdeklődőkkel. Rudolf maga kérte, hogy távozhasson Miskolcról, a kérés pedig meghallgatásra talált, Kovács Zoltán sportigazgató augusztus közepén szabadlistára helyezte a 28 esztendős csatárt.

A címvédő Győri ETO tizenegy óra előtt nem sokkal adta hírül, hogy 2016 nyaráig érvényes szerződést kötött a korábban Debrecenben, Genoában, Bariban és a Panathinaikosznál is megfordult futballistával. Rudolfnak a kedd délutáni edzésen kell először jelentkeznie Pintér Attila vezetőedzőnél, vagyis a szerdai, Tatabánya elleni Ligakupa-mérkőzésen már zöld-fehér mezbe bújhat az elmúlt hónapokban rendre témát szolgáltató, huszonnégyszeres válogatott játékos.

"Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezni, hiszen Magyarország egyik legjobb csapatához igazoltam" - fogalmazott Rudolf a szerződés aláírása után. "Tudom, hogy egy jó társaságba kerülök, szeretnék hasznos tagja lenni az együttesnek, és segíteni az ETO-t abban, hogy elérje a céljait."

Bajnoki mérkőzésen szeptember 15-én, az MTK Budapest otthonában mutatkozhat be Rudolf a győriek szerelésében.

[1480562] 2013-09-15 18:30:00 MTK - Győrx;